Ertuğrulgazi Mahallesi’nin yeni muhtarı; Yıldız Cabir

Yayınlama: 02.04.2024
474
A+
A-

Bir önceki yerel seçimlerde Ertuğrulgazi Mahallesi Muhtar Adayı olan Yıldız Cabir, ufak bir farkla ikinci gelerek seçimi kaybetmişti. 2024 Yerel seçimlerinde yeniden aday olan Cabir, mahallenin yeni muhtarı oldu.

Ertuğrulgazi Mahallesi Muhtar Adayı Yıldız Cabir, seçim çalışmalarına başladı. Mahallenin birçok konuda eksik olduğunu ve bu konularda henüz çalışma yapılmadığını ifade eden Cabir, kapı kapı dolaşarak vatandaşlara ulaştığını ve projelerini anlattı.

Geçtiğimiz yerel seçimlerde üst düzey bir çalışma yapmadan ikinci sırayı aldığını ifade eden Cabir, 2024 yılında yaptığı çalışmalar ile mahallenin yeni muhtar oldu.






Seçim öncesinde açıklamalarda bulunan Cabir, şu ifadeleri kullanmıştı;

SAĞLIK OCAĞI

Mahallenin eksiklikleri olduğunu ama bunun bir şekilde dillendirilmediğini belirten Cabir, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:

“Mahallemizde sağlık ocağı yok mesela. Bunun yapılabilmesi için izlenecek yollar da bellidir. Buradaki vatandaşlarımız çevredeki sağlık ocaklarını kullanıyor. İnşallah seçildiğimiz zaman bu konuya da el atarak mahallemize bir sağlık ocağı açılmasını istiyoruz. Mahallemizde yaşlı nüfus var. Aracı olmayan insanlar var. Bunların hepsini düşünmemiz lazım”

KADINLAR İÇİN BİLİM – KÜLTÜR BİNASI

Kadınlar için bilim – kültür binasının yapılması için çalışacaklarını belirten Cabir, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü:

“Mahallemize kadınlar için bilim – kültür binasının yapılması için de çalışacağız. Mahallemizin yıllardır büyük eksiklikleri var ve bunları da tek tek analiz ediyoruz. İnşallah bir bilim – kültür binasını da mahallemize kazandırarak, kadınlarımızın sosyal yaşamın içinde ve eğitim alanında var olduklarını da hatırlatmak istiyoruz”

KENDİN YAP KENDİN SAT MODELİ

“Mahallemizde yine kadınlar için ‘Kendin yap, kendin sat’ modeli ile bir gelir elde etmeleri amaçlıyoruz. Bunu kademeli olarak el birliği ile yapabileceğimize inanıyorum. Burada açıklamadığım birçok projelerimiz yine var. İnşallah bunların hepsini seçildiğimizde yavaş yavaş işleme sokacağız”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş