ERTUĞRULGAZİ’DE İFTAR PROGRAMI

İnegöl Ertuğrulgazi Kültür ve Yaşatma Derneği geleneksel iftar programını önceki akşam hava muhalefeti nedeniyle Merkez Pazaryeri (MERPA)’da düzenledi. Düzenlenen iftar programına yaklaşık 300 kişi katılım gösterdi.

Yayınlama: 06.06.2017
598
A+
A-

Önceki akşam İnegöl Ertuğrulgazi Kültür ve Yaşatma Derneği’nin geleneksel olarak düzenlediği iftar programına İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Eşref Yiğit,  Ertuğrulgazi Dernekler Federasyonu Başkanı Nihat Kula, MHP İlçe Başkanı Hayati Bedir, Ak Parti İlçe yöneticileri, bazı muhtarlar, dernek başkanları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

MERPA’da düzenlenen iftar yemeğinin ardından bir konuşma gerçekleştiren İnegöl Ertuğrulgazi Kültür ve Yaşatma  Derneği Başkanı Mehmet Erim, “Ertuğrulgazi Derneği olarak, ülkece birlik ve beraberliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde, şehit haberlerinin gelmemesini ümit ederek geleneksel iftar programımızı bu yılda gerçekleştirdik. Geleneksel iftar programımıza katılarak bizleri yalnız bırakmayan İnegöl Belediye Başkan Yardımcımız Eşref Yiğit ve beraberindeki meclis üyelerimiz, Federasyon başkanımız Sayın Nihat Kula, muhtarlarımız ve siyasi parti başkan ve temsilcilerimize de bizleri onurlandırdıkları için teşekkür ediyorum. Hava muhalefeti olmasına rağmen, son anda yer değişikliği olmasına rağmen iftarımızı hamdolsun gerçekleştirdik. İnşallah seneye de yine bu coşku ve heyecan ile geleneksel iftar programımızı gerçekleştiririz” dedi.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş