Erzurumlu iş adamları iftarda bir araya geldi

MÜSİAD İnegöl Şube Başkan Yardımcısı ve Erzurumlular Derneği Yöneticisi İş Adamı Mehmet Döngel, düzenlediği iftar programı ile İnegöl’deki Erzurumlu iş adamlarını buluşturdu.

Yayınlama: 04.06.2018
2.103
A+
A-

İş Adamı Mehmet Döngel, düzenlediği iftar programı ile Erzurumlu İş adamlarını buluşturdu. Sıcak bir ortamda gerçekleşen iftar programı güzel anlara sahne oldu.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan MÜSİAD İnegöl Şube Başkan Yardımcısı ve Erzurumlular Derneği Yöneticisi İş Adamı Mehmet Döngel, “Öncelikle bizleri kırmayarak davetimize icabet eden kardeşlerimize arkadaşlarıma, abilerime ve İnegöl Emniyet Müdürümüz İlhami Araali’ye çok teşekkür ediyorum” dedi.






 

İş adamlarını buluşturan bir iftar programı düzenlediklerini belirten Döngel, sözlerini şu ifadelerle tamamladı: “İlçemizde yaşayan Erzurumlu iş adamları kardeşlerimiz ile bir aradayız. Burada oturup güzel istişarelerde bulunduk. Bu vesile ile İnegöl’deki halkımızın bayramını şimdiden kutluyoruz. Ve akabinde gerçekleşecek olan genel seçimlerin ilçemize ve ülkemize hayırlar getirmesini temenni ediyoruz”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş