ESNAFTAN ÖRNEK HAREKET

Bayan giyimi üzerine İnegöllü kadınlara hizmet veren Günnurca Butik, örnek kampanya ile vatandaşların takdirini kazandı.

Yayınlama: 13.10.2019
581
A+
A-

Günnurca Butik giyim mağazası yöneticileri, 2. şubelerini açıklarını ve açılış için ayrıca bir program yapmayarak, açılış için ayrılan bütçeyi Afrika Mali’de açılacak olan Cami ve İmam Hatip Okulu için Kuran’ı Kerim desteği için kullandıklarını belirtti.

 

Firma adına sosyal medya üzerinden yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Günnurca ailesi olarak şal eşarp mağazamızdan sonra butik mağazamız olan 2. Şubemiz Günnurca Butik açılmıştır. Günnurca Butik açılışını bekleyen değerli dostlarımız, biz açılış organizasyonuna ayırdığımız bütçe ile İnegöl İHH’nın başlatmış olduğu Afrika Mali’de açılacak olan Cami ve İmam Hatip Okulu için Kuran’ı Kerim desteği yapmayı tercih ettik. Çiçek gönderecek değerli dostlarımızdan ricamız, aşağıda yer alan İBAN numarasına Kuran’ı Kerim bağışı (1 adet Kuran’ı Kerim 23 TL ) yapmalarıdır. Günnurca Butik Kemalpaşa Mahallesi Cangül Sokak No:16 adresinde İnegöllü bayanların hizmetine açılmıştır. İHH İBAN: TR58 0001 0000 6785 6294 8750 01”








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş