Eymir Göleti büyülüyor

İnegöl’e bağlı kırsal Eymir Mahallesi’nde bulunan ‘Eymir Göleti’ kış aylarında da ziyaretçilerin akınına uğruyor. Birçok vatandaş, her mevsim ayrı bir güzellik oluşturan Eymir Göleti çevresinde fotoğraf çektirerek anı ölümsüzleştirmek istiyor.

Yayınlama: 21.02.2021
1.541
A+
A-

İnegöl kırsal Eymir Mahallesi’nde bulunan ‘Eymir Göleti’, kış aylarında ziyaretçilerini ağırlamaya devam ediyor. Birçok vatandaş, kış şartlarına aldırış etmeden gölet çevresine gelerek fotoğraf çektiriyor.

Her mevsim doğası ile güzel görüntüler oluşturan Eymir Göleti, birçok İnegöllü vatandaş tarafından bilinmemesine rağmen, ilçe dışından birçok kişinin ziyaret ettiği noktalar arasında.






İlçemizde özellikle Fevziye Göleti’nin bilinirliği daha fazla olurken, son yıllarda Eymir Göleti de bilinirliği arttırmaya devam ediyor.

 

Öte yandan kış kartlarının bu sene daha fazla hissedildiği anlarda bile Eymir Göleti’ne birçok vatandaş akın etti.

Vatandaşlar telefonlarına sarılarak doğa harikası göleti kadrajına aldı.

 

SOSYLA TESİS NEDEN OLMASIN?

Öte yandan İnegöl’ün bir çok doğa harikası noktasında sosyal tesisin bulunmaması, vatandaşların bu bölgelerden uzak tutuyor. Sosyal tesisleşme ile birlikte turizmin de bu bölgelerde canlanması öngörülürken, önümüzdeki yıllarda bu kapsamda adımların atılması bekleniyor.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş