Fark Akademi ailesi iftarda buluştu

Yayınlama: 11.04.2023
301
A+
A-

İnegöl’ün en yeni ve kurumsal kimliğe sahip eğitim merkezlerinden biri olan Fark Akademi’de, çalışanlar iftar programında bir araya geldi.

Kısa bir süre önce kurularak İnegöl’de adından söz ettiren İnegöl Fark Akademi Kişisel Gelişim Kursu yönetimi, çalışanları ile iftar programında bir araya geldi.

GÖNÜLLERDE YER EDİNELİM İSTEDİK






İftar programının ardından açıklamalarda bulunan İnegöl Fark Akademi Kişisel Gelişim Kursu Kurucu Müdürü Çiğdem Özdemir, şu ifadeleri kullandı:

“Ramazan demek, bereket demektir. Ramazan demek, bölüşmek demektir. Ramazan demek, arınmak demektir. Bu kapsamda bizler de çalışanlarımız ile bir araya gelelim, gönüllerde yer edinelim istedik. Bir ayandan eğitim çalışmalarımıza devam ederken, diğer yandan ise sosyal sorumluluk projeleri ile de toplumumuza değer katmaya çalışıyoruz”

HER GEÇEN GÜN TEVECCÜH ARTIYOR

Özdemir, sözlerini şu ifadelerle tamamladı:

“Eğitim alanındaki çalışmalarımız son sürat devam ediyor. Birçok öğrencimiz İnegöl Fark Akademi Kişisel Gelişim Kursu’nda yapılan anketlerde mutlu olduğunu belirtiyor. Bizler öğrencilerimizin bir yandan eğlenmesini, diğer yandan da öğrenmesi gerektiğini ifade ediyoruz. Bu anlamda da İnegöl’de önde gelen kişisel gelişim kurslarından biri olduk. Her geçen gün Fark Akademi’ye olan teveccüh artıyor. Ben hem öğrencilerimize hem de velilerimize çok teşekkür ediyorum”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş