FARKLILIKLARDAN VEZGEÇiLMELi üMMET iÇiN HAREKETE GEÇiLMELi

Saadet Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı yöneticileri, İstanbul’da düzenlenecek olan Büyük Kudüs Mitingi Öncesi gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Uğur Çiçek’i ziyaret etti. Ziyarette açıklamalarda bulunan Çiçek, dünyada zulüm gören tüm halkların genelinin Müslüman olduğunu belirterek, “Farklılıklardan vazgeçilmeli ve ümmet için harekete geçmeli” dedi.

Yayınlama: 27.07.2017
563
A+
A-

 

Saadet Partisi İnegöl İlçe Teşkilatı yöneticileri geçtiğimiz gün gazetemize nezaket ziyaretinde bulundu. İstanbul’da düzenlenecek olan Büyük Kudüs Mitingi hakkında Saadet Partili heyet bilgilendirmede bulundu.

 






Ziyarette açıklamalarda bulunan gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Uğur Çiçek, “Müslümanların sürekli zulüm altında olduğu bir zamanın tam ortasındayız. Nereye baksanız kan ve gözyaşı. İslam coğrafyasında yaşanan olayları bizatihi takip ediyorum. İnegöl Beşir Derneği Temsilcisi olduğumuz için bu bölgelere yardımlar yapmaya devam ediyoruz. Bizler bir yandan vatandaşlarımızın hayrına vesile olurken, bir yandan da bu bölgelerde durumun nasıl olduğunu oralara hizmet için giden kardeşlerimizden öğreniyoruz. Şu iyi bilinmeli ki, sadece haberlere yansıyanları izleyebiliyor ya da görebiliyoruz. Bir de gözden ırakta yaşanan ve haberlere konu olmayan olaylar var ki, bunları duydukça yüreğimiz dağlanıyor” dedi.

 

İstanbul’da yapılacak olan mitinge tam destek vereceklerini belirten Çiçek, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü: “İstanbul’da yapılacak olan mitingi destekliyorum. Çünkü hiçbir parti ümmetin üzerinde değildir. Yani kısaca farklılıklardan vazgeçilmeli ve ümmet için harekete geçmeli. Bu anlamda yapılacak olan miting de herhangi bir siyasi üsluplara yer verilmeden, sadece ümmete odaklı destekleyici hareketlerin olacağı hakkında bilgiler verildi”

 

Çiçek son olarak şu ifadeleri kullandı: “Allah ümmeti Muhammed’in üzerindeki zulmü, onlara o zulmü uygulayanların başına versin. Ümmetin birliği ve dirliği için herkes karınca misali üzerine düşeni yaparsa, inşallah güzel günler göreceğiz”.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş