GAZİOSMANPAŞA’DA ETKİNLİKLER

Gaziosmanpaşa İmam Hatip Ortaokulu, ‘5 Vakit 5 Cami’ ve kitap okuma etkinliği düzenledi. Düzenlenen etkinliklerde öğrencilere hem aileleri ile okuma alışkanlığı kazandırmak amaçlandı hem de tarihi camiler hakkında öğrenciler bilgi edindi.

Yayınlama: 04.11.2019
570
A+
A-

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Gaziosmanpaşa İmam Hatip Ortaokulu Müdürü Burhanettin Özdemir, “Gaziosmanpaşa İmam Hatip Ortaokulu olarak farklı etkinlikler gerçekleştirdik. Bursa’daki Selatin Padişah camilerinde ‘5 Vakit 5 Camii’ etkinliği gerçekleştirdik. Meslek dersleri öğretmeni Ayşe Oltulu ve Türkçe Öğretmeni Sultan Oker rehberliğinde gerçekleşen etkinliğe, 8. sınıf kız öğrencileri katıldı. Vakit namazlarında cemaatle kılınan namazlardan sonra camiler hakkında tarihsel bilegiler aldılar” dedi.

 

Okul içerisinde ise okuma etkinliği gerçekleştirildiğini belirten Özdemir, konuşmalarını şu ifadelerle tamamladı: “Öğrencilerimize okuma alışkanlığı kazandırmak ve farkındalık oluşturmak için Türkçe dersine davet ettiğimiz velilerimiz, çocuklarıyla birlikte kitap okudular. Çok keyifli, verimli geçen etkinliklerimiz devam edecek”








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş