Geleceğin çocukları minik izleyicileriyle buluştu

İnegöl Belediyesi’nin Ocak ayı kültür sanat etkinlikleri kapsamında düzenlediği “Geleceğin Çocukları” isimli müzikli çocuk oyunu, Cumartesi günü gerçekleştirilen gösterimde İnegöllü çocuklar ile buluştu.

Yayınlama: 30.01.2018
653
A+
A-

Düzenlediği kültür sanat etkinlikleriyle her yaştan bireye hitap eden sahne gösterilerini şehrimize taşıyan İnegöl Belediyesi, çocuklar için de hafta sonları birbirinden güzel çocuk oyunlarını minik izleyicilerle buluşturmaya devam ediyor. Düzenlediği bu etkinliklerle eğlendirirken öğretmeyi hedefleyen İnegöl Belediyesi, 27 Ocak Cumartesi günü “Geleceğin Çocukları” isimli müzikli çocuk oyununu İnegöllü miniklerle buluşturdu. Gelecekte dünyamızın nasıl olacağını anlatan oyuna, İnegöllü minik izleyiciler büyük ilgi gösterdi.

 

EĞLENİRKEN ÖĞRENDİLER






Cumartesi günü 14.00’da Beşinci Mevsim Kültür Sanat Merkezi çok amaçlı salonunda 6-12 yaş aralığındaki çocuklara yönelik düzenlenen Geleceğin Çocukları Müzikli Çocuk Oyununda, minik izleyicilere 2150 yılında dünyamızın nasıl olacağı anlatıldı. Gerçek ile Fantastik arasında bir dünyanın sahneye yansıtıldığı oyunda, çocuğun düş gücünü kullanarak doğru öğrenme ve bilinçlenmesi hedeflendi. Oyunda, içinde bulunduğumuz dünyada; doğamızı korumayı başarırsak ve doğamıza iyi bakarsak aynı şekilde doğanın da bize karşılık vereceği vurgulandı. Aynı zamanda kitap okumanın faydaları, kültürümüzü unutmamak, doğa ile insan ilişkisinin önemi gibi alt mesajlar da bu eğlenceli oyunda çocuklara verildi.

 

İnegöl Belediyesi, Şubat ayında da düzenleyeceği birbirinden eğlenceli gösterilerle ilçe halkının karşısına çıkmaya hazırlanırken, çocuklar için gerçekleştirilen gösteriler de sürecek.

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş