Gençler tepkilere neden oluyor…

Yayınlama: 13.09.2023
1.788
A+
A-

Yeni eğitim öğretim yılının start almasının ardından özellikle okullar bölgesinde eğitim gören öğrencilerin bir kısmı vatandaşlar tarafından tepki görüyor. El ele kol kola Kültür Park’a akın eden öğrencilerin hal ve hareketleri, tepkilerin artmasına neden oluyor.

Geçtiğimiz yıllarda olduğu gibi bu yılda özellikle okullar bölgesinde eğitim gören öğrenciler, kültür parka akın ediyor.

Halk tarafından benimsenmeyen hareketlerde bulunan ve müstehcen anların yaşanmasına neden olan öğrenciler, bölgedeki vatandaşlar ve aileler tarafından tepki görüyor.






OKULLAR AÇILDI AYNI SAHNELER
Öte yandan okulların açılması ile birlikte bu görüntüler yeniden yaşanmaya başladı. Öğrenciler ‘Sevgili’ edeası ile adeta kültür parka akın ederken, yine benimsenmeyen görüntüler yaşanmaya başladı.

BÖLGEDEKİ VATANDAŞLAR UYARDI
Öte yandan bölgedeki vatandaşlar ise okul yönetimlerine ve ailelere seslendi. Okul yönetimlerinin ve ailelerin çocukları kontrol altında tutması gerektiğini belirten vatandaşlar, yaşanan olayların sınır tanımayan boyutlara gelmesinden korkuyor.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 1 Yorum
  1. Kaan Çepnioğlu dedi ki:

    Kültürparktaki öğrenciye okul yönetimi ne yapacak. Bu iş emniyet ve belediyenin sorunu. Mangal yakan,semaver yakan ailelerin tepesine binen özel güvenlik ne iş yapıyor. Neden müdahale etmiyor?

betnis giriş
betnis
yakabet giriş