“Gençler maliyetlerden dolayı evlenmeye korkar hale geldi”

Yayınlama: 07.03.2024
67
A+
A-

CHP İnegöl Belediye Başkan Adayı Ali Doğan, seçim çalışmaları kapsamında esnaf ve fabrikaları ziyaret etti. Fabrika ziyareti sırasında açıklamalarda bulunan Doğan, gençlerin fiyatlardan dolayı evlendiğini belirterek, “Gençler maliyetlerinden dolayı evlenemiyorlar. Evlilikler 1 milyon, 1 milyon 200 bin maliyetli. İnsanlar nikah salonlarına gitse akrabalarına ayıp olacak. Kız düğün istediğini söylüyor. Bu nedenle çocuklarımız evlenme konusunda korkar hale geldi”

Konuşmasına gündemdeki ‘Deprem’ konusu ile başlayan Doğan, İstanbul ve çevresinde meydana gelecek deprem ile beraber, 15 gün sonra vatandaşlara ulaşılabileceğini ve sadece helikopterlerin insanların üzerine sadece kireç dökebileceğini belirtti.

İstanbul’da büyük bir yıkıma dönüşecek bir depremin daha büyük kaosa neden olabileceğini belirten Doğan,






“Bizim için bağımsızlık ile eşdeğer. Eğer Türkiye’de yıkıcı bir deprem olursa, mazallah biz bağımsızlığımızı kaybedebiliriz. Bizim çok hızlı ve kalıcı, bu deprem konusunu göndemimizden kaldırmamız lazım” dedi.

Gençlerin maliyetlerden dolayı evlenemediğini belirten Doğan, şu ifadeleri kullandı,

“Kapalı pazar yerleri, kapalı otoparklar, gençlik merkezleri ve halk düğün salonları projelerimiz var. Bakın gençler maliyetlerinden dolayı evlenemiyorlar. Evlilikler 1 milyon, 1 milyon 200 bin maliyetli. İnsanlar nikah salonlarına gitse akrabalarına ayıp olacak. Kız düğün istediğini söylüyor. Bu nedenle çocuklarımız evlenme konusunda korkar hale geldi. Halk düğün salonları projesi düşünüyoruz. Neredeyse ücretsize yakın bir ücretle düğünlerini sırayla yapıp tamamlayacaklar. Belediyenin tüm imkanlarını halka sonuna kadar açacağım. Hiçbir yurttaşımızın aç ve açıkta kalmasına İnegöl’de müsaade etmeyeceğim. Biz yedi düvenle karşı harp etmiş bir ülkeyiz. Bu ülkenin gençleri yaşlıları yoksullukla sınanamaz”

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş