GENÇLER’DEN KURTULUŞ’A ZİYARET

İnegöl Gençlergücüspor Kulübü, Play Off müsabakalarında aldığı başarılı sonuçlar ile Bölgesel Amatör Ligi’ne çıkan Kurtuluşspor Yönetimini ziyaret etti.

Yayınlama: 13.05.2017
791
A+
A-

 

Yapılan ziyarette açıklamalarda bulunan Gençlergücüspor Kulübü Başkanı Ayhan Çamlıdağ, “İlçemizin köklü kulüplerinden bir tanesi olan Kurtuluşspor Kulübü Play Off maçlarında başarılı olarak Bölgesel Amatör Kümeye yükselmiştir. Bu akşam Gençlergücüspor Kulübü olarak elde edilen bu başarı sonrasında Kurtuluşspor kulübünü ziyaret ederek, hayırlı olsun temennisinde bulunmak istedik. Bizleri kabul eden Talha Öziş başkanlığındaki Kurtuluşspor Kulübüne teşekkür ediyorum. Bilindiği gibi 2013/2014 ve 2014/2015 sezonlarında Gençlergücüspor Kulübü olarak  ilçemizi Bölgesel Amatör Lig’de 2 sezon temsil etme onurunu yaşamıştık. Şimdi ise ilçemizden Bal Ligine yükselen 2.takım olan Kurtuluşspor takımı oldu. Bir sezon boyunca verilen emeğin karşılığını almak camiaları memnun etmektedir. Biz Camia olarak Kurtuluşspor takımının Bal Ligine yükselmesi sebebi ile mutlu olduk ve daha önce bu tecrübeyi yaşayan kulüp olarak bizlere düşecek bir görev olduğunda yardıma hazır olduğumuzu bir kez daha ifade ettik. Tekrar BAL Liginin Kurtuluşspor kulübünü tebrik ediyor ve başarılar diliyoruz” dedi.

 






Kurtuluşspor Başkanı Talha Öziş ise, “Öncelikle Gençlergücüspor Kulübünde bir süre önce yapılan Olağan Genel Kurul sonucunda Başkanlık görevine seçilen Ayhan Çamlıdağ ve yönetim kuruluna görevlerinde başarılar diliyorum. Kurtuluşspor olarak Gençlergücüspor Kulübünün duyarlılığı ve ziyareti sebebi ile camia olarak memnun olduk. Gençlergücüspor Kulübünün daha önce yaşamış olduğu BAL Ligi tecrübelerinden elde ettikleri kazanımlardan faydalanmak istiyoruz. Bu doğrultuda kendileri ile zaman zaman istişare ederek destek talep edeceğiz. Bu gibi ziyaretler ve fikir alışverişler kulüpler arasındaki ilişkilerin kuvvetlenmesine ve kardeşliğin pekişmesi adına çok faydalı oluyor. Biz bu ziyaret sebebi ile Gençlergücüspor Kulübü başkanı Ayhan Çamlıdağ ve yönetim kuruluna teşekkür ediyoruz” dedi.

 

Konuşmaların ardından Gençlergücüspor Kulübü Başkanı Ayhan Çamlıdağ, Kurtuluşspor Kulüp Başkanı Talha Öziş’e çiçek takdim etti.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş