Göçmen Sağlığı Merkezi Mayıs ayında hizmete açılacak

İnegöl’de bulunan Suriyeli misafirlerin sağlık hizmetini daha iyi alabilmesi için Göçmen Sağlığı Merkezi önümüzdeki ay faaliyete geçecek. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl İlçe Sağlık Müdürü Dr. Enver Ünal, Göçmen Sağlığı Merkezi’nde 4 Suriyeli doktor ve 4 Suriyeli hemşirenin görev alacağını ifade etti.

Yayınlama: 09.04.2018
1.065
A+
A-

İlçemizde bulunan Suriyeli misafirlerin sağlık problemlerini daha rahat şekilde aşabilmeleri için İlçe Sağlık Müdürlüğü tarafından Göçmen Sağlığı Merkezi Orhaniye’de hizmete açılacak.

 

 2 Mayıs 20185 tarihinde açılışı yapılacak olan Göçmen Sağlığı Merkezi’nde toplam 8 personel görev yapacak. 8 Personelin 4’ü doktor, 4’ü de hemşire olarak hizmet verecek.






 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl İlçe Sağlık Müdürü Dr. Enver Ünal,Suriyeli misafirlerimiz için Mayıs ayında, Göçmen Sağlığı Merkezi’mizi faaliyete geçireceğiz. Bu Göçmen Sağlığı Merkezi’mizde de 4 tane Suriyeli hekimimiz ve 4 tane de Suriyeli hemşiremiz hizmet verecek. Doktorlarımız da bu ekibe destek verecek. Yeni bir yatırımımız da bu olacak” dedi.

 

Ünal, Göçmen Sağlığı Merkezi’nin Orhaniye Mahallesi’nde hizmet vereceğini belirterek, konuşmalarını şu ifadelerle tamamladı: “Mayıs ayının 2’sinde Allah nasip ederse merkezimizi açacağız. Merkezimiz Orhaniye Mahallesi Yenişehir Caddesi üzerinde hizmet verecek”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş