Görücü ve Erçetin’den CHP’ye ziyaret

İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü ile Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin, Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İlçe Başkanlığına iadeyi ziyarette bulundular.

Yayınlama: 19.12.2018
936
A+
A-

Geçtiğimi gün gerçekleşen ziyarette Kaymakam Şükrü Görücü ile Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin’i CHP İlçe Başkanı Necmi Demir ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Sohbet ortamında geçen ziyarette CHP yönetimi, Görücü’ye İnegöl’ün genel sorunları hakkında görüşlerini iletti.

 

Ziyaretle ilgili açıklama yapan Başkan Necmi Demir, “Mesudiye mah. alt geçidinde ki yaya yoluna korkuluk yapılmasını, Deydinler mahallesi yoluna trafik ışıklarının konulmasını, Avarlar Kavşağının düzenlenmesi gibi vatandaşlarımızın sıkıntı yaşadığı bazı sorunları kendileriyle paylaştık. Ayrıca son günlerde gündeme gelen ve İnegöl’ün en eski bir geleneği olan düğünlerde tavuk almanın yasaklanması hakkında ki yaptığımız sohbette ise, İnegöl’ün son yıllarda yoğun göç alması nedeni ile alınan şikayetler doğrultusunda bu konuda bu tür eğlencelerde silah kullanma ve aşırı alkolün verdiği bir takım rahatsızlıklardan dolayı alınan bazı önlemler dolayısı ile kendilerine teşekkürlerimizi ilettik. Sağlık Merkezleri ve diğer devlet dairelerinde alınan hizmetlerin iyileştirilmesi için ve Suriyeli sığınmacılardan dolayı yaşanılan sorunları kendileri ile paylaştık. Buradan tekrar Kaymakamımız Şükrü Görücü ve Emniyet Müdürümüz Ramiz Erçetin’e ziyaretlerinden dolayı çok memnun olduğumuzu belirterek, tüm ilçe örgütümüz adına teşekkürlerimizi sunarız” şeklinde konuştu.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş