GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR

İnegöllü oyuncu Hayri Soylu, uzun bir aranın ardından yeniden sahaya iniyor. İlk olarak bir sinema filminde komutan rolünü alacak olan Soylu, ardından ismini açıklamadığı bir klip ve Eşkıya Dizisi ile yoğun bir tempoya girecek.

Yayınlama: 01.11.2019
3.339
A+
A-

İnegöl’ü oynadığı dizi ve filmlere en iyi şekilde temsil eden oyuncu Hayri Soylu, uzun bir aranın ardından yeniden sahaya iniyor. Soylu uzun bir aranın ardından yoğun tempo bekliyor.   

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Hayri Soylu, “Bildiğiniz gibi bir çok dizi de görev alarak, İnegöl’ü en iyi şekilde temsil ettim. Etmeye de devam etmek istiyorum. Uzun bir aranın ardından teklifler gelmeye başladı. Teklifleri değerlendirdim. Uzun bir süre bildiğiniz gibi herhangi bir projede yer almadım. Ama sabrın sonu selamet. Şimdi ise yoğun bir tempo bizi bekliyor” dedi.






 

Konuşmalarını sürdüren Soylu, yeni projelerden bahsederek, şu ifadeleri kullandı: “İlk proje olarak bir sinema filminde rol alacağım. Bu rolde bir komutanı oynayacağım. Akabinde bir klipte görev alacağım. Dizi olarak da, ülkemizin sevilen dizilerinden biri olan Eşkıya Dizisi’nde görev alacağım”

 

İnegöllülere hitap ederek dualar beklediğini belirten Soylu, sözlerini şu ifadelerle tamamladı: “İnegöllülerden destek bekliyorum. Manevi olarak onların dualarına ihtiyacım var. Her platformda İnegöllü olduğumu gururla ifade ediyorum. İnegöl halkından dualar bekliyor ve biz desteklemelerini diliyorum”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş