GÜNEŞE ALDANMAYIN SOĞUK DEVAM EDECEK

Meteoroloji Müdürlüğü’nden edinilen bilgilere göre, İnegöl’de bu hafta parçalı bulutlu bir hava görülecek. Güneş yüzünü gösterse de soğuk hava hafta boyunca etkisini sürdürecek.

Yayınlama: 30.01.2017
1.625
A+
A-

Meteoroloji Genel Müdürlüğü’nden edinilen bilgiye göre İnegöl’de hafta boyunca sıcaklıklar en yüksek 7, en düşük ise -8 derece olacak.

 

Bugün İnegöl sisli bir havaya uyanacak. Günün en yüksek sıcaklığı 1, en düşük sıcaklığı ise -5 derece olacak. Nem oranları yüzde 91 ile 40 arasında değişirken rüzgâr 6 km/sa hızında esecek.






 

Salı günü ise parçalı bulutlu bir hava hâkim olacak. Günün en yüksek sıcaklığı -1 ile -8 derece arasında değişecek. Nem oranları yüzde 91 ile 32 arasında seyrederken rüzgâr 7 km/sa hızında esecek.

 

Çarşamba günü yine parçalı bulutlu bir hava görülecek. Günün en yüksek sıcaklığı 3, en düşük sıcaklığı ise -8 derece olurken nem oranları yüzde 35 ile 28 arasında değişecek. Rüzgâr ise 3 km/sa hızında esecek.

 

Perşembe günü az bulutlu bir hava görülürken günün en yüksek sıcaklığı 7, en düşük sıcaklığı ise -7 derece olacak. Nem oranları yüzde 34 ile 25 arasında değişirken rüzgâr 3 km/sa hızında esecek.

 

Cuma günü de az bulutlu bir hava yaşanırken günün en yüksek sıcaklığı 7, en düşük sıcaklığı ise -5 derece olacak. Nem oranları yüzde 75 ile 36 derece olurken rüzgâr 7 km/sa hızında esecek.

 

HABER: UĞUR KESEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş