Gür’den İnegöl’e ziyaret

Bursa İl Milli Eğitim Müdürü Serkan Gür, İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Doğru ve beraberindeki heyetle İnegöl’de çeşitli ziyaretler gerçekleştirdi.

Yayınlama: 10.12.2021
270
A+
A-

Konuya ilişkin kendisine ait sosyal medya üzerinden açıklamalarda bulunan İnegöl İlçe Milli Eğitim Müdürü Ali Doğru, şu ifadeleri kullandı:

 

“Bugün İl Milli Eğitim Müdürümüz Sayın Serkan Gür’ü ilçemizde ağırladık. Bu kapsamda Kaymakamımız Sayın Eren Arslan’ı ve Belediye Başkanımız Sayın Alper Taban’ı makamlarında ziyaret ederek, ilçemizdeki çalışmalarımızla ilgili istişarelerde bulunduk. Küçükyenice İlkokulu-Ortaokulu’nda öğrencilerimizle sınıflarında, öğretmen arkadaşlarımızla da öğretmenler odasında sohbet ettik. Yapımı devam eden MÜSİAD Saime Sultan Bilim ve Sanat Merkezi inşaatında MÜSİAD İnegöl Şube yönetimi ile birlikte incelemelerde bulunduk. Şehit Fevzi Başaran AİHL’de “41 Mısra 41 Çizgi” sergisinin açılışını gerçekleştirdik. Sonrasında Hacı Sevim Yıldız Mesleki Eğitim Kampüsü’nde atölyeleri ziyaret ederek, üretime destek veren öğrenci ve öğretmenlerimizin çalışmalarını yerinde inceledik. Ziyaretlerinden ve ilçemizdeki çalışmalarımıza gösterdikleri ilgi ve destekten dolayı kendilerine teşekkür ediyorum”






 

HABER: UĞUR KESEN

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş