Güzel görmek isteyince…

İlçemizde birçok çöp konteynırının yanına kokudan yaklaşılmazken, çoğunun görüntüsü ise çevre kirliliğine neden oluyor. Alanyurt Kozluca Yolu’nda ise bazı site sakinleri bu durumu kendi imkanları ile bertaraf ederek, hem kirli kokunun önüne geçtiler hem de çöp konteynırının görüntü kirliliğine engel oldular.

Yayınlama: 10.08.2018
1.310
A+
A-

İlçemiz İnegöl’de çevre temizliği ile ilgili İnegöl Belediyesi tarafından sürekli yeni projeler ortaya konsada, bir çok vatandaşın alışkanlığından vazgeçmemesi nedeni ile çöp konteynırları hem pis koku hem de görüntü kirliliğinden kurtulamıyor.

 

Belirli gün ve saatlerde çöplerini çöp konteynırını atmayan vatandaşların bu duruma sebebiyet verirken, Alanyurt Kozluca Yolu üzerinde ikamet eden bazı site sakinleri kendi imkanları ile durumu lehlerine çevirmeyi başardı.






 

Site sakinleri hem pis kokunun hem de görüntü kirliliğinin önüne geçmek için çöp konteynırlarının çevresini suni çim halı ile kapladı. Site sakinleri böylece hem pis kokunun önüne geçtiler hem de görüntü kirliliğini bertaraf ettiler.

 

Diğer yandan yol güzergahını kullanan bazı vatandaşlar, çöp konteynırlarının bu şekilde kaplanmasının örnek teşkil edilmesi gerektiğini ifade ederek, bu çalışmanın şehrin her tarafına yapılabileceğini ifade ettiler.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş