Hakan Çavuşoğlu’ndan iHD’nin çalışmalarına yakın takip

İnegöl’de gerçekleştirdiği çalışmalarla takdiri toplayan İnegöl Hastane Derneği, gerçekleştirdiği çalışmalarla Hakan Çavuşoğlu’nun da dikkatini çekti.

Yayınlama: 14.11.2021
295
A+
A-

İHD, geçtiğimiz günlerde AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel’i ağırlarken, İHD Başkanı Altuntepe bu kez TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı, Eski Başbakan Yardımcısı 24., 25., 26. ve 27 milletvekili Hakan Çavuşoğlu ile bir araya gelerek, İHD’nin çalışmalarını hazırladığı sunumla anlattı. Çavuşoğlu İHD Başkanı Yasin Altuntepe’ye teşekkür etti.

 

ALTUNTEPE İHD’NİN ÇALIŞMALARINI ÇAVUŞOĞLU’NA SUNDU






İnegöl’de birçok alanda sorunların, eksiklerin tespiti ve giderilmesi noktasında büyük rol oynayan İHD başarılı çalışmalarıyla Bursa protokolünün vatandaşların takdirini topluyor. Geçtiğimiz günlerde AK Parti Bursa Milletvekili Vildan Yılmaz Gürel, İHD’ye gerçekleştirdiği ziyarette sosyal desteklerden dolayı başta İHD Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederken, Bu kez siyasetin önemli ismi TBMM İnsan Haklarını İnceleme Komisyonu Başkanı, Bursa Milletvekili Hakan Çavuşoğlu, İHD Başkanı Altuntepe ile bir araya geldi.

 

ÇAVUŞOĞLU İHD’Yİ VE İNEGÖL’Ü ZİYARET EDECEK

İHD Başkanı Yasin Altuntepe İHD’nin gerçekleştirdiği çalışmalardan oluşan sunumu milletvekili Hakan Çavuşoğlu’na iletti. İHD’nin proje ve çalışmalarını yakından inceleyen Çavuşoğlu en kısa sürede İnegöl’e ziyaret gerçekleştirmek istediğini ifade ettiği açıklamasında İHD’yi başarılı çalışmalarından dolayı tebrik ederek, Bursa halkı adına teşekkür etti.

 

ALTUNTEPE, “VEKİLLERİMİZİN TEVECCÜHÜ DOĞRU YOLDA İLERLEDİĞİMİZi GÖSTERİYOR”

İHD Başkanı Yasin Altuntepe yaptığı açıklamada, “Yıl boyunca birçok ziyaret gerçekleştirdik. İlçemizin önemli kurum ve kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya gelen İnegöl’ün sorunlarını ve eksiklerini dile getirerek çözüm odaklı çalıştık. Hayırseverlerimizin desteği tüm zorlu süreçleri çok kolay bir şekilde başarıyla tamlamamıza vesile oldu. Eski Başbakan Yardımcımız Bursa Milletvekilimiz Hakan Çavuşoğlu’na ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ediyorum. Geçtiğimiz günlerde vekilimiz Vildan Yılmaz Gürel’de bizi burada ziyaret ederek onurlandırmıştı. Vekillerimizin teveccühü doğru yolda ilerlediğimiz gösteriyor. İnegöl’de dayanışma ruhunu üst düzeye çıkarmanın mutluluğunu yaşıyoruz.” İfadelerini kullandı.

 

HABER: UĞUR KESEN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş