Belediye Başkanı Alper Taban 9 aydır Bu Aracı Kullanmıyor

Göreve geldiği günden bu güne kadar makam aracını kullanmayan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban yaptığı açıklamada, “Göreve geldiğim gün makam aracını otoparka çektirdim.9 aydır bu uygulamayı sürdürüyorum” dedi.

Yayınlama: 11.09.2018
3.485
A+
A-

2017 yılının Kasım ayında göreve başlayan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, göreve geldiği ilk günden bugüne kadar ekonomik tasarruf ile ilgili bir çok çalışmayı ve projeyi hayata geçirdi.

 

MAKAM ARACI OTOPARK’TA






Bu çalışmalarda biri ise İnegöl Belediye Başkanı’na tahsis edilen makam aracının fazla yakıt tüketmesi nedeniyle Belediye Otoparkına çekilmesi ve onun yerine daha az yakıt harcayan başka bir aracın kullanılması oldu.

 

9 AY ÖNCE BAŞLATTI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından başlatılan kamu araçlarında tasarruf çalışmasını İnegöl’de Belediye Başkanı Alper Taban yaklaşık 9 ay önce başlattı.

 

BİR ÇOK BELEDİYE BAŞKANI TALİMATA UYDU

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak tarafından açıklamanın ardından ise Türkiye’nin bir çok il ve ilçesinde Belediye Başkanları makam araçlarını değiştirdi.

 

DAİRE MÜDÜRLERİNE DE TALİMAT VERDİM

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, “Yaklaşık 9 ay önce göreve geldim ve kendi makam aracımı kişisel isteğimde otoparka çektirdim. Daire müdürlerimize de araçların önemsiz kullanılmaması noktasında aynı talimatları verdim. 9 aydır bu uygulamayı yapıyoruz. Hükümetimiz de böyle bir talimat göndermiş.Biz bu uygulamayı daha önceden başlatmıştık” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş