4. Akbaşlar Turnuvası start aldı

Akbaşlar Mahallesi’nin düzenlediği; 4. Mahalleler Arası Futbol Turnuvası, 12 takımın katılımı ile Kafkasspor sahasında start aldı.

Yayınlama: 12.04.2018
627
A+
A-

Kafkasspor Tesisleri’nde Akbaşlar Mahallesinin düzenlemiş olduğu Mahalleler Arası Futbol Turnuvasının başlama vuruşu öncesi açıklamalarda bulunan AK Parti İnegöl İlçe Gençlik Kolları Başkanı Selim Emre Aydın, “Futbolun kalbi mahallelerde sloganıyla, Akbaşlar Mahallemizin başlatmış olduğu bu turnuvaya katılan mahallelerimize öncelikle başarılar diliyorum. Futbolu kardeşlik çerçevesi içinde yeşil sahalara taşımak birliğimizin ve beraberliğimizin hem spor yaparak hem de mahallelerin birbirleriyle kaynaşması açısından etkili bir faaliyet olduğunu düşünüyorum. Gerek futbol gerekse çeşitli sportif faaliyetlerle mahallelerimiz ve genç kardeşlerimizle bu gibi çalışmalarla bir araya geliyoruz. Turnuvanın birlik, beraberlik ve dostluk çerçevesinde geçmesini temenni ediyorum” dedi.

 

İsaörenspor Kulüp Başkanı Erhan Ulu ise, “İnşallah her günümüz böyle mutlu olsun. Spor kaynaşmadır, spor birlik ve beraberlik demektir. İsaörenspor olarak her zaman köylerimizi ve geleceğimiz olan gençlerimizin yanındayız. Spor nerede nasıl yapıldığı önemli değil. Önemli olan spor ile dostluklar, kardeşlikleri pekiştirmektir. 12 Takımın katıldığı turnuvamızda tüm takımlarımıza başarılar diliyorum. Turnuvanın düzenlenmesi için emek veren Akbaşlar Mahallesine ve turnuva komitesine de ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.






 

Akbaşlar Mahallesi turnuva komite başkanı İbrahim Yıldız, turnuvaya katılan bütün takımlara teşekkür ederek, ” 4 Yıldır düzenlemiş olduğumuz futbol turnuvasında amacımız birlik, beraberlik duygularıyla, eğlenmek, eğlenirken de spor yapmaktır. 4 Yıldır olduğu gibi bu yılda turnuvamızın coşku ve heyecanla, centilmence geçmesini diliyorum” dedi.

 

Turnuvaya 4 gruptan oluşuyor. A grubu: K.Yenice, İhsnaiye, Akbaşlar, Çavuşköy. B Grubu: Alibeyköy, Boğazköy, Maden, Muzal. C Grubu: Hamzabey, Olukman, Sultaniye, Dipsizgöl. D Grubu: Kurşunlu, Konurlar, Tekke, Hamamlı



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş