HAMZABEY FUTBOL SAHASINA SOYUNMA ODALARI YAPILIYOR

İnegöl Belediyesi, Hamzabey Mahallesinde bulunan futbol sahasının yanında içerisinde hakem odaları, sağlık ekibi odası ve takımlar için soyunma odalarının yer aldığı binanın yapımını sürdürüyor.

Yayınlama: 29.12.2017
618
A+
A-

 

Şehrin her noktasına ulaşarak hem merkezde hem de kırsalda vatandaşların ihtiyaçlarına yönelik yatırımlarını sürdüren İnegöl Belediyesi, Hamzabey Mahallesi’nde içerisinde hakem odaları, sağlık ekibi odası ve takımlar için soyunma odalarının yer aldığı binanın yapımını sürdürüyor. Kısa bir süre önce başlayan çalışmalarda binanın yapımı büyük ölçüde tamamlanırken, Belediye Başkanı Alper Taban beraberindeki heyetle birlikte binayı yerinde inceledi.

 






İHTİYAÇLAR BİR PLAN DAHİLİNDE GİDERİLİYOR

Belediye Başkan Yardımcıları Adil Kansu ile Eşref Yiğit’in de hazır bulunduğu incelemede, futbol sahası ve sahanın hemen yanında bulunan tarihi caminin restore çalışmaları da incelendi. Maliyeti 200 bin TL olan  soyunma odaları ve idari binanın incelemesi sonrası bir açıklama yapan Başkan Taban, “Bugün burada yapımı devam eden soyunma odaları inşaatını yerinde görelim, inceleyelim istedik. Fırsat buldukça sahaya inerek devam eden projeleri takip etmeye çalışıyoruz. Malumunuz ihtiyaçlar çok fazla. Bunlar da belli bir plan dahilinde bir bir hayata geçirilmeye çalışılıyor. Bugün de Hamzabey Mahallemizde daha önce yapılmış olan bu güzel sahanın hemen yan tarafındaki soyunma odalarına yerinde bakalım istedik” dedi.

 

Açıklamasında proje hakkında teknik bilgiler de veren Taban; “Proje hakkında bilgi vermek gerekirse; yaklaşık 86 m2 alan üzerinde tek kat olarak planlanmış bir yapı. İçerisinde hakem odası, sağlık ekibinin duracağı bir alan, beraberinde yine soyunma odaları ve duşların hazır bulunacağı cici bir mekan oluşturuluyor. İnşallah kısa bir gelecekte açılışını da yapmak nasip olur. Projenin belediyemize ise yaklaşık 200 bin TL maliyeti var” diye konuştu.

 

YAPMAKTAN ZİYADE YAŞATMAK ÖNEMLİ

Alper Taban, konuşmasının sonunda bu projeleri hayata geçirmekten ziyade yaşatmanın önemli olduğuna vurgu yaparak şöyle devam etti: “Yapmak önemli değil, bir şekilde yapılıyor. İmkan oluşturulmaya, kaynak oluşturulmaya çalışılıyor ama ben burada bir güzelliği de gördüm. Sahamız daha önce yapılmış, en güzel şekilde korunmuş ve korunmaya devam ediyor. Yapmaktan ziyade korumanın ve kollamanın daha zor olduğu bir dönemdeyiz. Park açıyoruz, yeşil alanlar açıyoruz veya spor aletleriyle fitness alanları oluşturuyoruz ama görüyorum ki bir tarafı kırılmış, yakılmış, boyanmış ve zarar verilmiş. Bu neden yapılır bunu anlamakta da güçlük çekiyorum. Bunlar benim cebimden çıkan parayla değil, vatandaşın cebinden çıkan parayla, toplanan vergilerle yapılan yatırımlar. Bunları en güzel şekilde korumak lazım. Bu otokontrolü sağlamak zorundayız. Bunu da bu şehirde yaşayan vatandaşlarımızla yapacağız. Bunu yaparken de duyarlı vatandaş sayısını arttırmaya çalışacağız. Bu şikayet falan değil. Aksine duyarlı vatandaş sayısını arttırarak sorun ve problemlerin çözümü noktasında ilgili kurumları harekete geçirerek sorunları ortadan kaldırmaya çalışacağız”

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş