HASTA ÇOCUKLAR UNUTULMADI

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı vesilesiyle İnegöl Kaymakamı, eşi Nurşen Görücü ve Belediye Başkanı Alper Taban Devlet Hastanesinde çeşitli hastalıklardan dolayı yatan hasta çocukların günlerini kutlayarak hediye verdiler.

Yayınlama: 23.04.2019
559
A+
A-

İnegöl Devlet Hastanesi çocuk bölümünde yatan 18 çocuk hastanın 23 Nisan Çocuk Bayramlarını kutlamak için İnegöl Kaymakamı, eşi Nurşen Görücü ve Belediye Başkanı Alper Taban hastaneye giderek çeşitli hediyeler verdiler.

 

İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü, “Buraya gelmemizdeki amaç hem hastanemizi ziyaret edelim hem de çocuklarımızı görüp geçmiş olsun dileklerinde bulunalım istedik.  İlçedeki diğer programlarımız bittikten sonra buraya gelerek çocuklarımızı ziyaret ettik. Bu organizasyonlarda Nurşen Hanımda benimle birlikte olduğu için bu projenin ön ayağı olan kişi kendisidir.  Biz sadece destekçisi olduk. Bu hastaneye geldiğimizde böyle bir şey aklımıza geldi ve uyguladık” diye konuştu.






 

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban ise , “Bugün 23 Nisan vesilesiyle sayın kaymakamım ve çok değerli eşi Nurşen hanım böyle bir şey düşünmüşler bizde kendilerine eşlik etik. Kendilerine çok teşekkür ediyorum. Sayın kaymakamımız ilçemize geldiği günden buyana yaşlılarımızı, yetişkinlerimizi, çocuklarımızı, hastalarımızı ve sivil toplum kuruluşlarını da ziyaret ediyor. Göreve başlayacak olanlara da, görevde olanlara da çok güzel örnek teşkil edecek hareketlere imza atıyor. Bizlerde kendilerine bugün eşlik ettik. Öncelikle evlatlarımıza geçmiş olsun diyorum. Bayramlarını bugün hastanede kutluyorlar ama diğer bayramda umarım evlerinde olurlar” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş