Hastaneye otobüs otobüs pozitif vaka geliyor

İnegöl’de son günlerde artan koronavirüs vakaları, ambulansların yetersiz kalması nedeni ile Belediye tarafından tahsis edilen otobüsle toplanarak hastaneye getiriliyor.

Yayınlama: 13.08.2020
11.830
A+
A-

Son günlerde İnegöl’de artan yeni tip koronavirüs Kovid-19 salgını, yayılmaya devam ediyor. İnegöl’de pozitif vakalara ambulanslar yetişemezken, İnegöl Belediyesi tarafından tahsis edilen otobüsle pozitif vakalar toplanmaya başladı.

 

Geçtiğimiz gün İnegöl Belediyesi tarafından tahsis edilen otobüsle vakalar toplanarak İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis Bölümü’ne getirildi.






 

Çok sayıda vatandaş otobüsten hastaneye geçiş yaparak tedavi sürecine başlamış oldu.

 

VAKALAR ARTIYOR

Öte yandan İnegöl’de pozitif vakalar artmaya devam ediyor. Maske, mesafe ve hijyen konularına dikkat etmeyen vatandaşlar, soluğu hastanede alıyor. Geçtiğimiz ay patlama yaşanan Kovid-19 sayıları artarak devam ediyor.

 

KOVİD-19’UN PATLAMASININ NEDENİ BİR DÜĞÜN

İnegöl’de Kovid-19 salgınının geniş kitlelere yayılmasının en önemli nedeni ise Kurban Bayramı öncesinde İnegöl’de düzenlenen düğün oldu. Kovid-19 salgının yakalanan şahısların düğün programına katılması ile salgın düğündeki birçok vatandaşa ve bu vatandaşların çevresine yayıldı.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş