Berberlerden geleneksel iftar

İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası üyeleri, bu yıl 3. düzenlenen geleneksek iftar programında bir araya geldi. Programa çok sayıda kişi katıldı.

Yayınlama: 29.05.2018
509
A+
A-

İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiği Ramazan iftarı yoğun katılımla gerçekleşti. Çok sayıda berber-kuaför ve üyelerin ailecek katılım gösterdiği iftara Bursa Esnaf Odalar Birliği Başkan Vekili Fahrettin Bilgit, İnegöl Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Yavuz Uğurdağ, İnegöl Esnaf Kefalet Kooperatif  Başkanı Orhan Tanhan ve yönetim kurulu, BESOB yönetim kurulu üyesi ve Elektrikçiler Odası Başkanı Yakup Ulama, Bakkallar Odası Başkanı Hakan İnkaya, Demirciler Odası Başkanı Süleyman Cavcı, Keresteciler Odası Başkanı Ziya Turan,  Sebzeciler Meyveciler Odası Başkanı Vehbi Durgut, Terziler Odası Başkanı Selim Malçok katıldı.

 

RAMAZAN BEREKETİYLE GELDİ






Programda konuşan İnegöl Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Erhan Güven, “İnegöl Berberler Kuaförler Odası olarak, önceki sene başlatmış olduğumuz iftar programlarını sürdürerek bu sene üçüncüsünü düzenliyoruz. Ramazan ayı birlik beraberlik ayı, rahmet ayı. Görüyorsunuz hakikaten rahmetiyle, bereketiyle geldi. Ben öncelikle iftar programına katılan üyelerimizin hepsine teşekkür ediyorum. Allah hayırlı Ramazan geçirmelerini nasip etsin. Ramazan ayında biz birlik ve beraberlik içinde bu yemeği düzenledik. Çeşitli faaliyetlerimiz var. Çeşitli faaliyetlerimizin yanında bu şekilde etkinliklerimiz oluyor. Biz Berat Kandili´nde de geleneksel hale getirdik, mevlid okutturuyoruz üyelerimize. Bunun yanında iftar programlarına başladık ve bu sene de devam ettiriyoruz. Allah razı olsun üyelerimiz teveccüh gösteriyor. Katılımları güzel ve bizleri de ziyadesiyle memnun ediyor” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş