HAYDi iNEGöL! ESNAFINA SAHiP ÇIK

Yerel esnafların desteklenmesi için kampanya başlatıldı
İnegöl Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ile İnegöl Esnaf Odaları tarafından, “Esnafına sahip çık, alışverişini yerel esnaflardan yap” sloganı ile kampanya başlatıldı. Yerel esnafların son yıllarda ciddi zorluk çekmesinin ardından başlatılan kampanya kapsamında, çarşıda bulunan birçok esnaf dükkân camlarına yerel esnafların tercih edilmesi için sloganın yer aldığı yazıları astı.

Yayınlama: 14.11.2020
1.062
A+
A-

Pandemi ve döviz kurlarındaki oynamalar nedeni ile sor zamanlar geçiren İnegöl esnaflarının vatandaşlarca sıkça tercih edilir duruma getirmek amacı ile İnegöl Esnaf ve Sanatkârlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi ile İnegöl Esnaf Odaları tarafından, “Esnafına sahip çık, alışverişini yerel esnaflardan yap” sloganı ile kampanya başlatıldı.

 

Bu kapsamda İnegöl’deki birçok esnaf, “Esnafına sahip çık, alışverişini yerel esnaflardan yap” sloganının yer aldığı afişleri kendi dükkan camlarına asarak vatandaşlara mesaj vermeye başladı.






 

İNSANLARIMIZIN ESNAFLARINI DÜŞÜNMESİ LAZIM

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan çarşı esnaflarından İrfan Şekercibaşı, “İnegöllü esnaflar olarak bizler, büyük marketlerden etkileniyoruz. Doğal olarak insanlarımız da esnaflarını düşünmesi lazım. Oradan da kopamaz ama buralara da yönelmelerinde fayda var. Sloganın bulunduğu afişler dağıtıldı. Astık camlara. Milletimiz de duyarlı olursa bizler de memnun oluruz” dedi.

 

İNEGÖL ESNAFI DESTEKLENMELİ

Bir diğer Esnaf Muzaffer Cevher ise, şu ifadeleri kullandı:

 

“Bu en mantıklısı. Eğer İnegöl’ün insanı isek, İnegöl insanı birbirine bağlı olmalı ve birbirine daima yardımcı olmalı. Bugün herhangi birimizin sorunu olduğunda, bugün müracaat ettiğimiz yer yine esnaftır. Bu bakkal, ayakkabıcı, ne olursa olsun çözümü yine İnegöl’deki yerel esnaf. Bu esnaflar İnegöl’e vergi vermekte. İnegöl’den devlete katlı sağlamakta. Dışarıdan gelen esnaflar ne yazık ki başka yerlerdeki vergi dairelerine vergilerini yatırmakta. Onun için her zaman İnegöl esnafı desteklenmeli” dedi.

 

ELBİRLİĞİ İLE BU KAMPANYANIN DESTEKÇİSİ OLACAĞIMIZA İNANIYORUM

Mustafa Duman isimli vatandaş ise, “İnegöl esnafını destekliyoruz. Bu projeye de destek veriyoruz. İnegöl esnafı bu pandemi döneminde zorlandı. İnşallah elbirliği ile bu kampanyanın destekçisi olacağımıza inanıyorum” şeklinde konuştu.

 

YERLİ ESNAF SAHİP ÇIKILMASI GEREKEN NOKTADA

Son olarak konuşan çarşı esnaflarından Serkan Yamans, “Broşürleri gururla astık. Sonuçta biz de İnegöl esnafıyız. Yerli esnaf sahip çıkılması gereken noktada. Malum pandemi sürecinde işlerin sıkıntısı, oynayan döviz kurları, para piyasaları, esnafımızı zor duruma soktu, Allah kolaylık versin. Böyle oluşumları destekliyoruz. Sonuçta bizler de eşimizden dostumuzdan alışveriş yapma derdindeyiz. Bütün esnaflarımıza hayırlı işler diliyoruz, bu başarılı oluşumun arkasındayız ne gerekiyorsa yapmaya hazırız”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş