MANAVCI ESNAFI CANINDAN BEZDi

Mahmudiye Mahallesi’nde faaliyet gösteren manav dükkânı pişkin bir hırsızın hedefi oldu. 3 gün üst üste aynı dükkâna giren hırsız para ve meyve çalarak manavcı esnafını canından bezdirdi.

Yayınlama: 25.09.2019
818
A+
A-

Edinilen bilgilere göre olay Mahmudiye Mahallesi Anafartalar Caddesi üzerinde faaliyet gösteren bir işyerinde meydana geldi. Pişkin hırsız 3 gün üst üste aynı manava girerek para ve meyve çaldı. O anlar ise güvenlik kameralarına saniye saniye yansıdı.

 

OĞLUMLA BİRBİRİMİZE DÜŞÜYORDUK






Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan manavcı esnafı Ahmet Ö., “ Dükkana sabah ben bakıyorum gece ise oğlum bakıyor. Ben sabah dükkana geldiğim zaman bozuk para bulamadığımdan oğluma, neden bana para bırakmıyorsun ben geliyorum sağdan soldan para arıyorum dedim.  Bunun üzerine güvenlik kamerası görüntülerini oğlumla beraber inceledik ve durumu fark ettik. Durumu fark etmeseydik neredeyse oğlumla birbirimize düşüyorduk. Biz görüntüleri inceledikten sonra hırsız yine dükkana girerek 900 TL para çaldı. Dün gece de dükkana gelen hırsız para bulamayınca muz çalmış. Bu hırsız beni canımdan bezdirdi. Polislerin bir an önce hırsızı yakalamasını istiyorum” ifadelerini kullandı.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş