HAYVANDAN AŞAĞI ZiHNiYET

İnegöl Aile Hayatını İyileştirme Derneği Başkanı Naci Köseoğlu,
Ramazan ayının ilk hutbesinde, ahlaksızlığın tavan yaptığı eşcinsel konusu ile ilgili söylemleri sonrası hakkında suç duyurusunda bulunulan Diyanet İşler Başkanı Ali Erbaş’a destek verdi. Köseoğlu, konu ile ilgili açıklamalarda bulunarak, “Diyanet İşler Başkanımız Ali Erbaş hocamıza gösterilen tepki ve akıtılan salyalar, aslında bu milletin bin yıllık inancına, değerlerine bir saldırı ve havlamadır” dedi.

Yayınlama: 27.04.2020
2.051
A+
A-

İHD (İnsan Hakları Derneği) Ankara Şubesi, Diyanet İşleri Başkanın Ali Erbaş hakkında, Ramazan ayının ilk hutbesinde eşcinsellere yönelik bazı söylemlerde bulunduğu gerekçesiyle suç duyurusunda bulundu.

 

Bu suç duyurusunun ardından özellikle sosyal medya üzerinden Diyanet İşleri Başkanın Ali Erbaş linç edilmeye çalışıldı.






 

Bunun üzerine ilçemizden de Erbaş’a destek geldi. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Aile Hayatı İyileştirme Derneği Başkanı Naci Köseoğlu, şu ifadeleri kullandı:

 

“Diyanet İşler Başkanımız Ali Erbaş hocamıza gösterilen tepki ve akıtılan salyalar, aslında bu milletin bin yıllık inancına, değerlerine bir saldırı ve havlamadır. Müslüman aile yapısını yıkıp, Müslüman nesillerimizi ahlaksız, eşcinsel, kimliksiz ve batının kölesi yapmak isteyen bu pörsümüş, İslam düşmanı, hayvandan aşağı zihniyeti Müslüman Türk milleti olarak şiddetle lanetliyor ve Diyanet İşleri Başkanımızın arkasında olduğumuzu kamuoyuna duyuruyoruz”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş