Hem dayak yediler hem de sınır dışı edildiler

Yayınlama: 06.12.2023
508
A+
A-

Kalburt mevkiinde bir işyerinde meydana gelen olayda, aralarında tartışmasına başlayan yabancı uyruklu iki kişi birbirini darp etti. İki şahsın da ayakta kalacak takati kalmazken, hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı. İki şahıs, tedavisinin ardından Bursa İl Göç İdaresi’ne sevk edildi. Şahısların sınırdışı edileceği öğrenildi.

Alınan bilgilere göre olay, Kalburt mevkiinde bir işyerinde meydana geldi. Aralarındaki bir anlaşmazlık nedeni ile yabancı uyruklu iki kişi, tartışmaya başladı.

Tartışmanın şiddetlenmesi ile kavga meydana gelirken, 2 şahıs da birbirini darp etmeye başladı. Kavgayı çevredeki vatandaşlar ayırırken, iki şahıs da ayakta yürümekte zorluk çekmeye başladı.






Olayın haber verilmesi üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis Ekipleri, yaralılara ilk müdahalenin ardından İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis Bölümü’ne kaldırdı.

Öte yandan hastanede tedavi altına alınan Suriye uyruklu yaralılar, tedavilerinin ardından taburcu edildi. İki şahsın da kimliği olmadığı ve ülkemize kaçak yollarla girdiği öğrenildi.

Tedavisi tamamlanan şahıslar, polis gözetiminde Bursa İl Göç İdaresi’ne sevk edildi. Burada yapılacak olan işlemlerin ardından iki kişinin sınırdışı edileceği öğrenildi.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş