HEM’DE SENE SONU SERGiLERi

İnegöl Halk Eğitim Merkezi’nin sene sonu sergileri start aldı. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ömer Göktürk, “Bu kurslar sayesinde ürettiklerini satarak aile bütçelerine katkı sağlamalarını hedeflemekteyiz” dedi.

Yayınlama: 06.05.2019
518
A+
A-

İnegöl Halk eğitim Merkezi Müdürlüğü’nün sene sonu sergilerinin ilki Pazartesi günü saat 11:00 de Sezai Karakoç Ortaokulunda, usta öğretici Hatice Süz tarafından açılan giyim sergisi ve saat 15:00 ‘da Kurşunlu Mahallesi Belediye Konferans Salonunda usta öğretici Gülşah Organ tarafından açılan el sanatları sergileri ile start aldı.

 

Açılışa İnegöl kaymakamı Şükrü Görücü, Yenişehir Kaymakamı Suat Seyitoğlu, Emniyet Müdürü Ramiz Erçetin, İlçe Jandarma Komutanı Ferruh Mağden, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürleri Orhan Çelik, Halil İbrahim Zengin ve Ayfer  Er ile çok sayıda vatandaş katıldı.






 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Halk Eğitim Merkezi Müdürü Ömer Göktürk, “2018/2019 eğitim öğretim yılı sene sonu sergilerimizin startını İnegöl Sezai Karakoç Ortaokulunda açmış olduğumuz giyim sergisi ve Kurşunlu Mahallesi Belediye Konferans Salonunda açtığımız el sanatları sergimiz ile başlattık. İnegöl Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü olarak İnegöllü vatandaşlarımızın her türlü kurs taleplerine cevap vermeye çalışıyoruz. Gerek meslek edindirme gerekse hobi ve spor kurslarımız ile çok yoğun bir şekilde gelen kurs isteklerini karşılıyoruz. Bunun yanı sıra mahallelerimizde açtığımız giyim ve el sanatları kurslarımız ile bayanların gerek el becerilerini geliştirme, gerek kendi ihtiyaçlarını bu kurslar sayesinde karşılamalarını, gerekse bu kurslar sayesinde ürettiklerini satarak aile bütçelerine katkı sağlamalarını hedeflemekteyiz. Bu iki kursumuzda kursiyerler tarafından yapılan çalışmaları gördüğümüzde, hedeflerimize  ulaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş