HER GENÇ BiR YARINDIR

İnegöl Anadolu Gençlik Derneği, yeni eğitim öğretim dönemi ve 45. çalışma yılı dolayısıyla bir basın toplantısı gerçekleştirdi.

Yayınlama: 07.09.2019
540
A+
A-

Toplantıda konuşan AGD İnegöl Şube Başkanı Yakup Tokgöz, “45 yıldır aynı aşk ve azimle çalışmalarını sürdüren Anadolu Gençlik Derneğimiz, iyinin, doğrunun, faydalının ve adil olanın hâkim olması için çalışmalarına devam etmektedir. Bu amaç ve şuurla her genç bir yarındır diyerek öğrenci kardeşlerimizle çalışmalarımızı sürdürüyoruz” şeklinde konuştu.

 

MİLLİ VE MANEVİ DEĞERLERİNE BAĞLI BİR GENÇLİK YETİŞSİN İSTİYORUZ






Yeni eğitim öğretim yılının eğitimci, öğrenci ve velilere hayırlı olması temennileriyle sözlerine başlayan Yakup Tokgöz,  “Anadolu Gençlik olarak sadece öğrenci kardeşlerimize manevi değerler değil aynı zamanda içinde yaşadığımız toplumun yapısını, insan ilişkilerinin nasıl olacağını, bireysel ve toplumsal sorumluluklarımızın neler olacağını anlatıp güzel huyların davranış haline getirilmesi için çaba sarf ediyoruz. Bunun için gençlerimize ahlaki eğitimler veriyoruz. Birbirlerine tahammül eden kardeşlik ortamını pekiştirecek, muhabbet sahibi pırıl pırıl gençler yetişsin istiyoruz. Nasıl bir gençlik istiyoruz, milli ve manevi değerlerine bağlı, insanların dertleri ile dertlenen, yaratılış gayesini bilen, merhamet sahibi, hak ve adalet duygusu oluşan, insana, doğaya ve canlıya kıymet veren bir gençlik istiyoruz.Her şey gelişmekte ve değişmektedir. Eğitim sistemleri ve yöntemleri değişir, bilim, teknik ve teknoloji değişir, ama değişmeyen bir şey vardır; o da insani değerlerdir.  Bizlere düşen görevse, bu değerleri taşımak, sahip çıkmak ve yaymaktır” ifadelerini kullandı.

 

Yakup Tokgöz sözlerine şu şekilde devam etti;

 

TÜM GENÇLERİMİZİ DAVET EDİYORUZ

“Eğitimde okul ve aile işbirliği nasıl vazgeçilmez bir öğe ise bizler de öğrencilerin sosyal hayatlarında doğru yer bulmaları için çaba sarf ediyoruz.  Günlük hayatta öğrenciye, arkadaş ortamından veya çevresinden alkol ve zararlı maddeler gibi bir zarar gelmemesi için gençlere sahip çıkıyoruz. Son zamanlarda basından gördüğümüz üzere İnegöl’de gençleri zehirleyen uyuşturucu tacirleri çoğalmaktadır. Gençlerimizi bunlara karşı dikkatle uyarıyor emniyetimizin bu konuda daha hassas ve titiz çalışma yapmasını temenni ediyoruz. Anadolu Gençlik Derneği İnegöl şubesi olarak, liselerde ve ortaokullarda öğrenci faaliyetleri yapıyoruz. Yaptığımız faaliyetlerde tüm gençlerimizi davet ediyoruz. Okuma grupları oluşturarak öğrencilerimizle eğitimler ve sosyal faaliyetler yapıyoruz. Ortaokullarda yazın yaz etkinlikleriyle dolu dolu bir yaz geçirip kışın ise her hafta sonu 10 ar kişilik kaşif gruplarımızla hem öğrenip hem eğleniyoruz. Her bir grubumuzla yaptığımız etkinliklerimizi yaş gruplarına göre gezi ve sosyal aktivitelerle eğlenceli hale getiriyoruz. Ayrıca lise gruplarımızdan mezun olup üniversiteye giden mezun öğrencilerimizle de irtibatımızı sürdürüyoruz”

 

HEDEFİMİZ SORUMLULUK SAHİBİ GENÇLİK

45 yıldır aynı aşk ve azimle çalışmalarını sürdüren Anadolu Gençlik Derneğimiz, iyinin, doğrunun, faydalının ve adil olanın hâkim olması için çalışmalarına devam etmektedir. Bu amaç ve şuurla her genç bir yarındır diyerek öğrenci kardeşlerimizle çalışmalarımızı sürdürüyoruz .Bizler üzerimize düşen görevleri en iyi şekilde yerine getirmeye çalışacağız. Okullarımızda da öğretmenlerimizin aynı heyecan ve gayretle öğrencilerle ilgileneceklerinden şüphemiz yoktur. Hedefimiz sorgulayan, araştıran, özgüven sahibi, kendi kararını verebilen, kararlarının sorumluluğunu taşıyan, eleştirmekle kalmayıp çözüm üreten bir nesil olarak gençleri geleceğe hazırlamaktır.

Yeni eğitim öğretim yılının bir kez daha hayırlı olması temennisiyle 45. Dönem başlangıç programımıza katıldığınız için, yaptığımız çalışmaları halkımıza duyurduğunuz ve desteklerinizi bizden esirgemediğiniz için siz kıymetli basın mensuplarımıza tekrar teşekkür ederim”

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş