HIRSIZ SAĞLAM TAŞA ÇARPTI

İnegöl AVM’ mevkiinde park ettiği motorunun çalındığını fark eden bir kişi, kısa bir süre sonra motorunu hırsız ile birlikte yakaladı.

Yayınlama: 05.07.2017
1.207
A+
A-

Edinilen bilgilere göre olay Süleymaniye Mahallesi’nde meydana geldi. Arkadaşına iş yerinde yardım eden 20 yaşındaki Ertan Acar, İnegöl AVM’ye tost siparişi götürdü. Motosikleti İnegöl AVM’nin bahçesine bırakarak sipariş edilen tostu bırakmaya gitti. Kısa süre sonra motosikletini park ettiği yere gelen genç motosikletini bulamayınca çevredeki vatandaşlara sordu. Çevredeki vatandaşların motosikleti bir kişinin elle iterek Süleymaniye Mahallesi’ne doğru gittiğini söylemesi üzerine motosikletini arayan genç, Süleymaniye Mahallesi 1. Park sokak üzerinde hırsız ile birlikte motosikletini buldu. Motosikleti düz kontak yapmaya çalışan hırsız Gökhan Ç’yi suçüstü yakalayan genç sinirlenerek hırsızı darp etti.

 

Çevredeki vatandaşlarda genci tutamayınca olay yerine çok sayıda polis ekibi sevk edildi. Olay yerine gelen İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, hırsızın darp neticesinde yaralandığını tespit ederek olay yerine 112 Acil Servis ambulansı çağırdı.






Kısa süre sonra olay yerine gelen 112 Acil Servis ambulansında görevli sağlık ekipleri darp edilen Gökhan Ç’ye ilk müdahaleyi yaptıktan sonra İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servis bölümüne kaldırdı.

 

Yaralı hırsızın sağlık durumunun iyi olduğu ve İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler tarafından gözaltına alınarak, ifadesi için emniyete götürüldüğü öğrenildi.

 

Olayı anlatan motosiklet sahibi Ertan Acar ise,  “ Arkadaşımın büfesinde kendisine yardım ediyordum. İnegöl AVM’ye tost siparişi çıkınca motosiklet ile götürdüm. Siparişi bıraktıktan sonra motosikletin park ettiğim yerde olmadığını fark ettim. Çevredeki vatandaşlar motosikleti gördüğünü ancak bir kişinin eliyle iterek götürdüğünü söyleyince tarif ettikleri yöne doğru gittim. Kendi ikametimin olduğu yerde motosikleti ve çalan kişiyi, motosikleti düz kontak yaparken buldum. Sinirlerime hakim olamayarak hırsızı darp ettim. Herkes dikkatli olsun iki dakika içinde hırsızlık yapılabiliyormuş ben bu olaydan bunu öğrendim” dedi.

 

Hırsızlık yaptığı gerekçesiyle gözaltına alınan Gökhan Ç.  emniyetteki işlemlerinin ardından geçtiğimiz gün adliyeye sevk edildi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş