KiME 1 MAYIS?

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü (İşçi Bayramı), İnegöl’de çeşitli etkinliklere sahne oldu. Her sene olduğu gibi kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan vatandaşlar bir günlük izin kullanırken, özel sektör işçileri ise çalışmalarını sürdürdü.

Yayınlama: 01.05.2019
544
A+
A-

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü dolayısıyla Kozluca Köyünde tarlada çalışan tarım işçilerini ziyaret etti. Çalışanlarla birlikte sohbet edip, yemek yiyen Bakan Taban, “Bugün 1 Mayıs işçinin ve emekçinin bayramı ama gördüğünüz gibi onlar yine çalışmaya devam ediyor” dedi.

 

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, 1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü’nde tarlada çalışan tarım işçilerini ziyaret etti. İşçilerle sohbet edip sorun ve şikâyetlerini dinledi. Daha sonra öğlen molasına çıkan işçilerle birlikte oturup yemek yedi.






 

ÇALIŞMAYA DEVAM EDİYORLAR

İşçilerin fikir ve önerilerine açık olduğunu belirten Taban, “Çok değerli ablalarımızı ve çalışan tüm emekçilerimizi sevgi ve hürmetle selamlıyorum. Bugün 1 Mayıs işçinin ve emekçinin bayramı ama gördüğünüz gibi onlar yine çalışmaya devam ediyor. Bu vesileyle bugün öğlen arasında onların yanına gelip ekmeğimizi bölüşelim istedik. Bir araya gelmişken bizlere iletmek istedikleri şeyleri duymak adına güzel bir buluşma oldu. İşçi kardeşlerimizi dinleyerek onlara bu şehrin yönetiminde katkı sunmaları konusunda bilgi alışverişi yapıyoruz aynı zamanda. Ben işçi kardeşlerimizin emek ve dayanışma günlerini kutluyorum.  Her daim onların fikir ve önerilerine açık olduğumu bilmelerini istiyorum. Gerçekten bir Belediye Başkanı olarak onlar için yapacağım ne varsa en iyisini yapmak istiyorum. Vatandaşların ekonomik düzeylerinin artırılması, sosyal hayatlarının güzelleşmesi gibi konularda elimizden gelen çabayı göstererek bu haklarını artırmanın kıvancını yaşamak istiyoruz” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş