HIRSIZLIK iSYAN ETTiRDi

İnegöl Mesudiye Mahallesi Alparslan Caddesi üzerinde yaşayan vatandaşlar, yaklaşık bir hafta önce mahalleye gelerek boş arazilere çadır kuran, şahıslardan şikâyetçi. Cadde üzerinde yaşayan vatandaşlar evlerinin önünde bulunan eşyalarının her gün çalındığını iddia ederek zabıta ekiplerine şikâyetlerini bildirdi.

Yayınlama: 23.06.2019
1.006
A+
A-

HIRSIZLIK OLAYLARI ARTTI

Bursa ve çevre ilçelerden gelen bir grup konar-göçer şahıs,  Mesudiye Mahallesi Alparslan Caddesi üzerinde bulunan boş arsalar üzerine çadır kurarak yaşamaya başladı.  Bölgedeki vatandaşların iddiasına göre bu şahısların oraya gelmesiyle birlikte cadde üzerinde hırsızlık olayları yaşandı. Mahalle sakinleri, evlerinin önünde bulunan motosiklet, bisiklet, inşaat malzemesi, tulumba kuyularının demirleri gibi eşyaların çalındığını belirtti.

 






MOTOSİKLET ÇALARKEN YAKALADIM

Cadde üzerinde ikamet eden Mehmet Arslan, “Bahsedilen vatandaşlar, mahalleye geldikten sonra çeşitli hırsızlık vakaları yaşanmaya başlandı. Bu vatandaşlar, mahalle sakinlerinin evine girerken, balkonlarına çıkarken, inşaat malzemelerini çalarken ve tulumba demirlerini çalarken mahalle sakinleri tarafından görüldü.  Geçen günlerde bu kişileri motosiklet çalarken yakaladım ve beni görünce kaçtılar. Daha sonra ben de polisi çağırıp motosikleti teslim ettim. Bu anlattıklarımız gibi bir çok konudan mahalle sakileri şikâyetçi durumda. Mahalleli, artık çocuklarından ve kendilerinden korkar vaziyete geldi. Biz zabıta ekiplerini çağırdık ve durumu izah ettik ama bize bu konuda yardımcı olunmadı.  Yetkililerin bu konuda daha ilgili olmasını ve bize yardım etmelerini istiyoruz” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş