iGHSiM’den iftar programı

İnegöl Gençlik Hizmetleri Ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından, kapalı spor salonu içerisinde öğrenci, öğrenci velileri ve antrenörlere yönelik iftar programı düzenlendi. Düzenlenen iftar etkinliğine yaklaşık 160 kişi katıldı.

Yayınlama: 23.05.2018
620
A+
A-

Hava muhalefeti nedeni ile spor salonunda gerçekleştirilmek zorunda kalınan iftar programına çok sayıda kişi katıldı.

 

YAKLAŞIK 160 KİŞİ KATILDI






İftar programının ardından açıklamalarda bulunan İnegöl Gençlik Hizmetleri Ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Şevki Yücel, “Gençlik Spor Müdürlüğü’nün 19 Mayıs etkinlikleri kapsamında düzenlediğimiz bir programdı. Fakat protokolün yoğun programı olması nedeni ile katılamadılar. Bizlerde protokol olmamasına rağmen yine bu iftar programını yapmak istedik. Çünkü sporcu ve velileri davetliydi ve onlara tekrardan bir duyuru şansımız yoktu. Böyle ufak bir program oldu ama 160 kişiye yakın öğrenci ve velimiz var” dedi.

 

MANEVİ ATMOSFERİ BİRLİKTE SOLUDUK

“Birlik beraberlik, kaynaşma ve bu manevi atmosferi birlikte soluma adına böyle bir organizasyon gerçekleştirdik” ifadeleri ile konuşmasını sürdüren Yücel, “Bundan sonraki iftarlarda çocuklarımız kendileri evlerinden bir şeyler getirecekler. Bayrama kadar haftada bir defa birlikte iftar yapma düşüncemiz var. Bundan sonraki programlardan herhangi birine de ilçe protokolümüzü davet edeceğiz. Çok güzel bir program oldu. Ben çocuklarımıza, ailelerine hayırlı Ramazanlar diliyorum. Bayrama da kazasız belasız ulaşmalarını temenni ediyorum. Bizleri kırmayarak programımıza gelen herkese teşekküre diyorum” dedi.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş