İHMED’DEN İFTAR PROGRAMI

İnegöl İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği (İHMED) geleneksel olarak düzenlediği iftar yemeklerinin 18’incisini gerçekleştirdi.

Yayınlama: 12.06.2017
1.075
A+
A-

Önceki akşam okul bahçesinde düzenlenen 18. İHMED iftarına Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel ve yönetim kurulu üyeleri, oda ve dernek başkanları, STK temsilcileri ile çok sayıda davetli katılım gösterdi.

ETKİNLİKLER BİTMİYOR
Yemeğin ardından bir konuşma yapan İHMED Başkanı Ahmet Taştan, “İnegöl İmam Hatip Mezunları ve Mensupları Derneği olarak bu yıl 18. pilavımızı düzenliyoruz. Geçen seneden bu yana neler oldu? 17. Mezunlar pilavımızı yaptıktan kısa bir süre sonra 15 Temmuz’u yaşadık. Meydanlarda nöbetler tuttuk. Milletimiz devletine, İmam Hatip Liseli Cumhurbaşkanına sahip çıktı. İHMED olarak Maraş’taki kurultaya katıldık. Haftalık sohbetlerimizi yaptık. İHMED olarak Sami Koparan hocamızı yâd edecek programlar düzenleyerek vefakâr olduğumuzu gösterdik. Dr. Faruk Öndağ ile TEOG’la ilgili 3 seminer serisi düzenledik. Futbol turnuvamızın 4’üncüsünü tertip ettik. Hz. Peygamber ile ilgili şiir dinletisi gerçekleştirdik. Yetimlere ve muhacir Suriyelilere yardım ettik. İnegöl’de İmam Hatipler olarak 7 ortaokul, 4 lise ile başarılı çalışkan nesiller yetiştiriyoruz. İmam Hatip Liseliler tuz gibidir, tuz kokarsa vay halimize…” dedi. 

Konuşmanın ardına İHMED halısaha turnuvasında dereceye giren takım ve sporculara kupa ve madalyaları takdim edildi.








Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş