KASIM AYI MECLiS TOPLANTISI’NDA GüNDEM AVARLAR KAVŞAĞI

İnegöl Belediye Meclisi’nin Kasım Ayı 11. Olağan Toplantısı gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen toplantıda soru önergisi sunan MHP grubu, Avarlar Kavşağı’ndaki mevcut durumun bazı olumsuz durumlar oluşdurduğunu belirterek, gerekli düzenlemelerin yapılmasını istedi.

Yayınlama: 07.11.2019
619
A+
A-

İnegöl Belediye Meclisi’nin Kasım ayı toplantısı gerçekleştirildi. Belediye Başkanı Alper Taban’ın İstanbul’daki kentsel dönüşüm toplantısına katıldığı için meclisi  Başkan Vekili Ahmet Kara yönetti. Alper Taban ‘ın katılmadığı toplantıda 14 gündem 1 ilave olmak üzere 15 madde oylanarak karara bağlandı.

 

 






BU PLAN NEDEN UYGULANMADI?

MHP grup sözcüsü Ahmet Genç, bir buçuk aydır üzerinde çalıştıkları projeden bahsederek, “Avarlar Kavşağı’nda mevcut durumun trafikte olumsuz durumlar ve sonuçlar doğurduğu hepinizin malumudur. Milliyetçi Hareket Partisi olarak yürüttüğümüz proje kapsamında, son onaylı imar planına baktığımızda 07/07/2005 tarihli ve 98 sayılı belediye meclisi kararı ile onaylı uygulama imar planlının hali hazırda yerinde uygulanmadığını gördük. Onaylı imar planı uygulandığı taktirde, söz konusu sorunların ortadan kalkacağını ve sıkıntıların büyük oranda çözüleceği kanaatindeyiz. Bu onaylanmış imar planının bu tarihe kadar neden uygulanmadığını ve yasal bir eksiklik var ise ne için giderilmediğini soru önergesi olarak sunuyoruz” ifadelerini kullandı.

 

 

DEĞİŞİKLİK YAPILACAK

Konu ile alakalı cevap veren Belediye Başkan Yardımcısı Fevzi Dülger ise, “Avarlar Kavşağı bilindiği gibi sıkıntılı bir kavşağımız. Burayla alakalı şu anda büyükşehir belediyesi çalışmalar yapıyor. Çalışmanın uzamasından kaynaklı, bizler Alper Başkanımızın kontrolünde büyükşehir belediyesi ile görüşmelerimizi yaptık. Hatta dün bununla alakalı bir karar aldık. Önümüzdeki hafa inşallah UKOME’den de çıkan kararla söylemiş olduğunuz değişiklik yapılacak” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş