ILGIN BELEDİYE BAŞKANI İTSO’YU ZİYARET ETTİ

İnegöl’de 7 yıl Vergi Dairesi Müdürlük görevi yaptıktan sonra 2019 yılında yapılan yerel seçimlerde Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş İTSO yönetimini ziyaret etti.

Yayınlama: 10.01.2020
604
A+
A-

 

Ilgın Belediyesi’nden gelen heyet İTSO önderliğinde İnegöl’de bir takım ziyaretlerde bulundu.

 






İTSO Başkanı Yavuz Uğurdağ ziyarette yaptığı açıklamada, “Ilgın Belediye Başkanımız daha önce İnegöl’de 7 yıl vergi dairesinde müdürlük yapmıştı. Burada olduğu dönemde çok güzel günler geçirdik. Ben yeni görevinde de Ilgın’a çok güzel hizmetler edeceğine eminim. Bugün İnegöl sanayisi ile ilgili misafirlerimize bilgilendirme yapacağız. Sayın başkan söyledi Ilgında da organize sanayi bölgesi yapılmış. İnşallah bizde bu alandaki deneyimlerimizi onlara aktaracağız. Ortak çalışmalarla birlikte inşallah iki şehre de katkılar sunmaya çalışacağız. Ben heyete bizleri ziyaret ettikleri için çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Daha sonra konuşan Ilgın Belediye Başkanı Yalçın Ertaş, “İnegöl benim için çok özel bir şehir. Burada yaptığım 7 yıllık görevimde çok özel tecrübeler kazandım. Bu kazanımlarımı da inşallah Ilgın’da hizmete dökerim. Ilgın tarihi özelliğinin yanı sıra şimdilerde hayvancılıkta yeni bir atılım gerçekleştirmek istiyor. Şehrimizde organize sanayi bölgesi oluşturma çalışmalarına aşladık ve şuanda 3. Organize sanayi bölgemizin oluşumunu tamamlamaya başlıyoruz. Hayvancılıkla alakalı organize bölgemizi oluşturmak istiyoruz. İnegöl’de gördüğümüz vizyonla inşallah şehrimizde de farklı organize bölgeleri oluşturacağız. Şehrimizi inşallah bundan sonraki süreçte hem turizmde hemde sanayi anlamında geliştireceğiz. Ben İTSO yönetimine bizleri ağırladıkları için çok teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş