İNDİRİMLİ ÜRÜN İÇİN SALGINI HİÇE SAYDILAR

İnegöl’de bir market önünde toplanan İnegöllü vatandaşlar, indirimli ürün almak için yeni tip Koronavirüs Covid-19’u hiçe sayarak sosyal mesafeye aldırış etmedi. Birçok vatandaş ise bu görüntülere tepki gösterdi.

Yayınlama: 03.04.2020
2.357
A+
A-

Çin’in Wuhan şehrinde başlayan ve dünyayı etkisi altına alan yeni tip Koronavirüs Covid-19 ile ilgili ülkemizde geniş tedbirler alınmıştı. Özellikle vatandaşların zorunlu olmadıkça dışarıya çıkmaması gerektiğini ifade eden yetkililer, salgının çoğalmaması için ‘Hayat eve sığar’ sloganı ile vatandaşların evlerinde vakit geçirmesini istemişti.

 

İNEGÖL VİRÜSÜ HİÇE SAYIYOR






Öte yandan virüs için alınan tedbirlere rağmen İnegöl’de bir çok vatandaş virüse aldırış etmeden normal yaşantısına devam ediyor. Güneşli havalarda bir çok İnegöllü sokaklara akın ederken, adeta salgını hiçe sayıyor.

 

İNDİRİMLİ ÜRÜN İÇİN SIRAYA DİZİLDİLER

İnegöl’de amatör kameralara yansıyan diğer bir görüntü ise bir market önünden. Salgına dikkat etmeden indirimli ürün için sıraya giren vatandaşlar, sosyal mesafeye dikkat etmemesi diğer vatandaşları da çileden çıkardı. Sosyal medya üzerinden görüntüye ilişkin paylaşımlarda bulunan vatandaşlar, tepkilerini dile getirdi.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş