İnegöl AVM 2021’i yeni markaları ve sosyal sorumluluk projeleri ile kapatıyor

Yenilenen yüzü ve açık hava AVM’si olmasının getirdiği ferah yapısıyla İnegöl AVM, 2021 yılını marka karmasına kattığı yeni mağazaları ve sektörüne örnek olacak sosyal sorumluluk projeleriyle tamamlıyor. 2021’de toplamda 8 yeni markayı ziyaretçileri ile buluşturan İnegöl AVM’de, iki mağaza da tamamen yenilendi.

Yayınlama: 23.12.2021
395
A+
A-

Her zevke ve ihtiyaca yönelik alışveriş deneyimi sunan İnegöl AVM, 2021’de ziyaretçilerine daha geniş bir yelpazede alışveriş deneyimi sunmak için çalışmalarına devam etti. Toplamda 8 yeni markayı müşterileri ile buluşturan İnegöl AVM’de, 2 mağaza ise yenilendi.

 

Sonuna geldiğimiz 2021 yılında İnegöl AVM, çözüm odaklı çalışma anlayışı ile Çinli teknoloji devi Xiaomi’nin ürünlerinin satıldığı Mi Store’u, kadın giyime hitap eden ve içerisindeki geniş bir alanı da iç giyime ayıran LCW Modest’i, Bursa’nın köklü markalarından olan, zengin menü ve içerikleriyle misafirlerini karşılayan Özgen Kahve’yi, farklı modelleriyle herkese hitap eden Çorap Marketim’i, uyku ürünlerinde konfor ve kaliteyi buluşturan Yataş’ı, organik bebek kıyafetleri ve bebek giyim setleri sunan kitikate’yi, farklı tarzıyla çantada modayı takip edenlerin bir numaralı adresi Femme Çanta’yı ve ziyaretçilerine bir lezzet şöleni sunan Saloon Burger’i mağaza karmasına ekledi. İnegöl AVM’de önümüzdeki dönemde ise fast food restoranı Huny Huny ve erkek giyiminin öncü markası Lufian mağazası da ziyaretçilerini ağırlamaya başlayacak. 








 

Bölgenin hem ekonomisine hem de sosyal yaşamına önemli bir katma değer sağlayan İnegöl AVM’de, Atasun Optik ve Süvari mağazaları ise yenilenerek, yepyeni yüzleri ve daha geniş alanlarıyla İnegöllüleri ağırlamaya başladı.

 

Sorumlu marka anlayışı çalışmaların odağındaydı

 

Yenilenen yüzü ve geniş sosyal alanlarıyla sağlıklı ve hijyenik bir alışverişin adresi İnegöl AVM, 2021’de Sorumlu Marka anlayışı ile sektöründe örnek olacak pek çok çalışmaya imza attı. Başlattığı El Ele Elden Ele İyilik Projesi ile İnegöl AVM, soğuk havalarda çocukları ısıttı. Sürdürülebilir bir dünya ve gelecek için çalışan İnegöl AVM, gerçekleştirdiği Su Tasarrufu Projesi ile bir yılda, yüzde 30 oranında su tasarrufu sağlamayı başardı. Ayrıca Deha Kids Anaokulu öğrencilerinin katılımı ile Damacana Bandosu kuruldu.

 

80 ağacı kesilmekten kurtardı

 

2021’de doğayı ve çevreyi korumanın önemine her aşamada dikkat çeken İnegöl AVM, oldukça anlamlı bir projeye de imza attı. Dönüşüm Hikayesi projesini hayata geçiren İnegöl AVM, renovasyon çalışmaları sırasında çatıdan sökülen yaklaşık 2 bin kilogram ağırlığındaki ahşap blokları dönüştürerek, AVM içerisinde yeniden kullanıma sundu. Yaklaşık 2 bin kilogram ağırlığındaki ahşap malzemelerin özenle sökümünü yaptıktan sonra İnegöl AVM, alanında uzman bir ahşap firması ile anlaşarak geri dönüşüm işlemlerini başlattı. AVM, gerçekleştirmiş olduğu geri dönüşüm çalışmasıyla toplamda 80 ağacı kesilmekten kurtardı.

 

HABER: AHMET KABRAN



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.