İnegöl Belediyesi’nden müthiş geri dönüşüm

İnegöl Belediyesi’ne ait eski otobüs, Belediye Başkanı Alper Taban’ın talimatı ile üstü açılarak tüm etkinlik alanlarında kullanılmak üzere hizmete girecek.

Yayınlama: 24.08.2020
1.812
A+
A-

İnegöl Belediyesi’ne ait eski otobüs, Başkan Taban’ın talimatı ile dönüştürülerek üstü açıldı. Üstü açılan otobüs, tüm etkinlik alanlarında kullanılmak üzere hizmete girecek

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Taban, şu ifadeleri kullandı:

“Belediyemize ait eski otobüsümüz vardı. Kullanım işlevi daralan bu otobüsümüzün üzerini açarak, her türlü etkinliği gerçekleştirebileceğimiz, her alanda kullanabileceğimiz bir araç yaptık. Bayramda bildiğimiz gibi üstü açık bir otobüsle çocuklarımız için etkinlik yapmıştık. Aslında buna benzer alanlarda kullanabiliriz. Onun haricinde yaşlılarımızı gezdirebiliriz, engelli vatandaşlarımız için etkinlikler düzenleyebiliriz. Bando takımı kurmak istiyoruz, onunla beraber farklı heyecanları da şehrimize yaşatmak istiyoruz. Yani geniş bir alanda bu hizmet aracını kullanımını arttırmak için bu hale getirdik. Tabi bunun haricinde giydirmelerin de tamamlanması ile aracımız hizmete girecek. Ben şimdiden şehrimize hayırlı olmasını diliyorum”






HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş