Hasta çocuklar için ‘Moral’ etkinliği

İnegöl Gençlik Merkezi Gençlik Liderleri ve Uludağ Üniversitesi İnegöl İşletme Fakültesi Yönetim Bilişim Sistemleri Sosyal Sorumluluk Topluluğu öğrencileri, İnegöl Devlet Hastanesi’nde tedavi gören çocuklar için moral etkinliği düzenleyerek, tedavi gören çocuklara çeşitli hediyeler takdim etti.

Yayınlama: 13.03.2018
999
A+
A-

İnegöl Gençlik Merkezi Gençlik Liderleri ve Uludağ Üniversitesi İnegöl İşletme Fakültesi Yönetim Bilişim Sistemleri Sosyal Sorumluluk Topluluğu öğrencileri, tedavi gören çocukları odalarında ziyaret ederek hem onlarla kısa süreli muhabbet etti hem de hediyeler vererek çocukları sevindirdi.

 

Düzenlenen etkinlikle ilgili bilgi veren Gençlik Merkezi Gençlik Lideri Şule Dede, “Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı İnegöl Gençlik Merkezi olarak, ‘Merkezim Her Yerde’ ve ‘Gençlerin İyilik Ağacı’ kapsamında üniversiteden gönüllü gençlerimizle bugün Devlet Hastanesinde bir çalışma yapıyoruz. Çocuk servisinde yatan çocuklarımız için üniversiteden gönüllü gençlerimiz palyaço kıyafeti giydiler. Çocuklar için balon ve oyuncaklar hazırladılar. Çocuk servisinde yatan çocukların mutlu olması için bir çalışma yapıyoruz. Üniversiteden 10 gencimiz bu çalışmaya gönüllü olarak katıldılar. Ayrıca Gençlik Merkezimizde ki gençlik liderlerimizde buradalar. Odaları geziyoruz, çocuklara ve ailelerine geçmiş olsun dileklerinde bulunuyoruz. Çocuklara balon ve oyuncak vererek onların yüzünde bir gülümseme oluşturmaya çalışıyoruz. Bu etkinliği burada gerçekleştirmemizde bize yardımcı olan Devlet Hastanesi yönetimine ve Gençlik Merkezi Müdürümüz Recep Erdoğan’a teşekkür ediyoruz” dedi.






 

Uludağ Üniversitesi İnegöl İşletme Fakültesi Yönetim Bilişim Sistemleri Sosyal Sorumluluk Topluluğu Komite Başkanı Mehmet Karaca ise, “Gençlik Merkezi ve Sosyal Sorumluluk Topluluğu komite üyelerimiz Ahmet Kölüş, Furkan Akyol, Gamze Kayış, Şahika İlbeyi, Ertuğrul Yıldırım, Şulenur Kaya, Kübra Sancak ve İrem Yiğit Nurseli ile birlikte Devlet Hastanesi Çocuk Servisine yatan çocuklara yardım etmek için bir araya geldik. Kendi aramızda neler yapabiliriz diye konuştuk. Amacımız bu etkinlikte çocukları mutlu etmek. Bunun için iki arkadaşımız palyaço kıyafeti giydi. Balon ve oyuncaklar aldık. Tedavi süreçlerinde onlara destek vermek istedik. Gençlik Merkezine bize bu imkanı sağladığı için teşekkür ederiz” şeklinde konuştu.



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş