İNEGÖL BUNA DA ŞAHİT OLDU!

Koronavirüs sürecinin başlaması ile birlikte tüm dünyada olduğu gibi İnegöl’de de maske kullanımı artmıştı. Birçok alanda maskeler yerlere atılırken, bir vatandaşın bankamatiğin üzerine maskesini bırakması tepkilere neden oldu.

Yayınlama: 03.06.2020
899
A+
A-

Çin’in Wuhan şehrinde başlayan ve tüm dünyayı etkisi altına alan yeni tip koronavirüs Kovid-19 nedeni ile tüm dünyada olduğu gibi İnegöl’de de maske kullanımı artmaya başladı.

 

MASKE VE ELDİVENLER SOKAKLARA ATILDI






Maske kullanımının başlandığı süreçten bugüne kadar birçok duyarsız vatandaş tarafından maske ve eldivenler gelişi güzel İnegöl’ün Cadde ve sokaklarına atıldı.

 

DUYARLI VATANDAŞLAR TEPKİ GÖSTERDİ

Maske ve eldivenlerin sokaklara gelişigüzel atılmasının ardından bir çok İnegöllü vatandaşlar yaşanan olaya tepki göstererek, insanların maskelerini çöpe atmaları gerektiğini aksi takdirde de salgının geniş boyutlara ulaşabileceğini belirtti.

 

YERLERDEN BANKAMATİĞE…

Maske takma sürecinin devam etmesi ile bankamatikte kuyruk bekleyen bir çok vatandaş da maskesini takarak tedbirlere uydu. Bazı vatandaşlar ise bankamatikten işini hallettikten sonra maskesini çıkarıp bankamatiğe koyması tepkilere neden oldu.

 

CEZAİ İŞLEM UYGULANSIN

Çardak Camii civarında bulunan özel bir bankanın bankamatiğine bırakılan maske, etraftaki vatandaşların tepki noktası oldu. Vatandaşlar, sokaklara maske ve eldiven atarak insanların sağlığını hiçe sayan duyarsız vatandaşlara cezai işlemin uygulanması gerektiğini belirtti.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş