OKUL TEMSiLCiLERi BU PROGRAMDA TOPLANDI

Gençlik ve Spor Bakanlığına bağlı olarak faaliyetlerini sürdüren İnegöl Gençlik Merkezi, İnegöl’de bulunan Lise ve dengi her okuldan bir temsilci gencin katılımıyla, Sani Konukoğlu Konferans Salonunda tanışma ve yıllık planlama toplantısı gerçekleşti.

Yayınlama: 24.10.2017
539
A+
A-

Toplantıda katılımcı gençlere, İnegöl Gençlik Merkezinde yürütülen ve planlanan etkinlikler, Gençlik ve Spor Bakanlığının proje ve diğer faaliyetleri ile ilgili bilgiler verilerek, tanıtım filmi izletildi.

 

Temsilci gençlerin bu çalışmalarda üstlenecekleri görevler, sorumluluk almak istedikleri faaliyetlerle ilgili istişare yapıldı.






 

İnegöl’de gençlere ulaşarak, gençlerin Gençlik Merkezinden, Gençlik ve Spor Bakanlığının projelerinden istifade etmelerini ve serbest zamanlarını gençlik merkezlerinde değerlendirmelerini sağlamak amacıyla okul temsilcileriyle işbirliği içerisinde etkinliklerin devam edeceği açıklandı.

 

Gençlik ve Spor Bakanlığınca illerde yürütülen; ‘Merkezim Her Yerde’, ‘İyilik Ağacı’  ve ‘Kitap Okuma Halkaları’ adlı projeleri için gençler bilgilendirilerek yeni dönem için planlamalar yapıldı. Gençlik Merkezi faaliyetlerine katılmak isteyen tüm gençlerin, İnegöl Gençlik Merkezi’nden konu ile ilgili detaylı bilgi alabileceği ifade edildi.

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş