İNEGöL HAYVAN PAZARI AÇILIYOR

İnegöl Küçükbaş Hayvan Yetiştiricileri Derneği Başkanı İbrahim Kutlu, yaklaşık 3 aylık sürecin ardından Hayvan Pazarı’nın Perşembe günü açılacağını ifade etti. Kutlu, vatandaşlara uyarılarda bulunarak maske ve sosyal mesafeye dikkat edilmesi gerektiğini söyledi.

Yayınlama: 02.06.2020
645
A+
A-

Koronavirüs nedeni ile yaklaşık 3 aydır hizmet veremeyen İnegöl Hayvan Pazarı, Perşembe günü kapılarını açıyor.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Küçükbaş Hayvan Yetiştiricileri Derneği Başkanı İbrahim Kutlu, “Yaklaşık 3 ay bir sürenin ardından tekrar hayvan pazarı açılıyor. Ben üreticilerimize bol bereketli satışlar diliyorum. Zor bir dönemden geçtik ve çok şükür şuanda normalleşme sürecindeyiz. Ben inanıyorum daha da olumlu bir hava gelecek. Şuanda satışlardan çok umutluyuz”






 

MASKE VE SOSYAL MESAFEYE DİKKAT

Hayvan Pazarı’nda vatandaşların özellikle maske ve sosyal mesafeye dikkat etmesi gerektiğini ifade eden Kutlu, sözlerini şu ifadelerle tamamladı:

 

“Hayvan Pazarı’nın kalabalık olmasını bekliyoruz. Çünkü söylediğimiz gibi uzun bir sürenin ardından ilk defa hayvan pazarı açılacak. Bu nedenle de vatandaşlarımızın özellikle sosyal mesafe ve aynı zamanda da maske konusuna özellikle dikkat etmelerini istiyoruz. Unutulmamalı ki koruyucu tedbirler almazsak ikinci dalgayı yaşayabiliriz. Umarım böyle bir durum söz konusu olmaz. Bu nedenle vatandaşlarımızdan ricamız şudur; maske ve sosyal mesafeye dikkat edilmesi”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş