İnegöl İlçe Kaymakamı Eren Arslan, 2023’ü Değerlendirdi ve 2024’e Yönelik Temennilerini Paylaştı

Yayınlama: 01.01.2024
40
A+
A-

İnegöl İlçe Kaymakamı Eren Arslan, 2023 yılının değerlendirmesini yaparak, 6 Şubat’ta yaşanan depremlerin milletçe büyük bir acı ve yıkıma sebep olduğunu ifade etti. Arslan, yüreklerin sarsıldığı, hayallerin enkaz altında kaldığı ve sevdiklerin gidişiyle eksildiği zorlu bir yıl geçirdiklerini belirtti.

Devletin gücü ve milletin birlik ve beraberliğiyle bu zorlukların üstesinden gelindiğini vurgulayan Kaymakam, özellikle İnegöllü hemşerilerin deprem bölgesine gösterdiği dayanışmanın takdire değer olduğunu belirtti. İlk gün akşam olmadan acil ihtiyaç malzemelerini bölgeye ulaştırmak için sergilenen birlikteliğin, milletin asaletinin en güzel örneği olduğuna dikkat çekti.

Arslan, büyük acının dindirilmesinde görev alan kamu ve özel kuruluşlardaki personellere, İNDAK ve gönüllü kurtarma ekiplerine, Kızılay başta olmak üzere sivil toplum kuruluşlarına ve hayırseverlere içten teşekkürlerini iletti.






Cumhuriyetin yüzüncü yılını “Türkiye Yüzyılı” olarak kutlamanın gururunu yaşadıklarını belirten Kaymakam, ancak bu sevincin devamında Filistin’deki soykırım ve vatan için şehadet haberi alan kahramanların acısıyla yüreklerinin bir kez daha sarsıldığını ifade etti.

Arslan, acıları dindirmek adına millet olarak kenetlenme çağrısı yaparak, zalime, zulme ve teröre karşı kararlılıkla duracaklarını vurguladı. 2024 yılı için ise sağlık, huzur, mutluluk, başarı ve bereket temennisiyle tüm hemşerilerini yeni yılını tebrik etti.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş