İNEGÖL MANAV YÖRÜK MUHACİR TÜRKMEN BOYLARI FEDERASYONU KöY KöY GEZMEYE DEVAM EDiYOR

İnegöl Manav Yörük Muhacir Türkmen Boyları Federasyonu Başkanı Burhanettin Özdemir ve federasyon yöneticileri, Deydinler ve Dipsizgöl kırsal mahallelerinde 31 mart yerel seçimlerinin ardından seçilen muhtarları ziyaret etti.

Yayınlama: 23.04.2019
1.696
A+
A-

İnegöl Manav Yörük Muhacir Türkmen Boyları Federasyonu, seçim sonrası Manav, Yörük ve Türkmen köylerinde muhtarlığa seçilen isimleri bir bir ziyaret etmeye devam ediyor. Federasyon Başkanı Burhanettin Özdemir ve yöneticiler, geçtiğimiz günlerde Deydinler ve Dipsizgöl kırsal mahallelerinin muhtarlarını ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerini iletti.

 

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan İnegöl Manav Yörük Muhacir Türkmen Boyları Federasyonu Başkanı Burhanettin Özdemir, “Bizler yeni bir oluşum ile yola çıktık. Şuan 11 köyümüzde derneğimiz var ve bu derneklerin üst çatısı da İnegöl Manav Yörük Muhacir Türkmen Boyları Federasyonu’dur. Biliyorsunuz yerel seçimlerin ardından bazı köylerimizde muhtarların değişimi oldu. Bazı köylerimizde ise aynı isimlerle devam edildi. Halkın takdiridir, herkesin de buna saygı duyduğunu görmek bizleri de ziyadesi ile mutlu ediyor. Bizler de Manav Yörük Muhacir Türkmen Boyları Federasyonu olarak, köylerimizde seçilen muhtarlarımızı ziyaret ederek kendilerine görevlerinde başarılar diliyoruz” dedi.






 

Federasyonun İnegöl’e değer katacağını belirten Özdemir, “İnegöl’de bildiğiniz gibi bir federasyon yoktu. Artık bir federasyonumuz var. Federasyonumuz yapacağı çalışmalar ile sadece İnegöl’e değil, Türkiye Manav, Yörük, Muhacır, Türkmen camiası adına önemli işlere imza atacak ve inanıyorum ülkemizin en önemli federasyonlarından biri haline gelecektir. Ben buradan tüm yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Hepsi aslanlar gibi taşına altına elini koydu ve bir federasyon haline geldik. Bundan sonra da çok güzel çalışmalarımız ve etkinliklerimiz olacak. Bundan kimsenin şüphesi olmasın” dedi.

 

Özdemir, konuşmalarını şu ifadelerle sonlandırdı: “Bugün ziyaret ettiğimiz muhtar kardeşlerimiz nezdinde tüm köylerimizde görev alan muhtar kardeşlerimize görevlerinin hayırlı olmasını diliyorum”



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş