İNEGÖL PLAY-OFF HAVASINA GİRMELİ

Temsilcimiz İnegölspor’un Play Off’lara kalmasının ardından değerlendirmelerde bulunan İnegölspor Kulüp Başkanı Münür Kanar, “Şehrimiz Play Off havasına girmeli ve futbolcularımız da bunu görüp buna göre sahaya motive olmuş olarak çıkmalı. İnegöl’ü ve İnegölspor’u seviyoruz, insanlarında bu konuda sevgilerini fiiliyata dökmelerini bekliyoruz” dedi.

Yayınlama: 09.07.2020
530
A+
A-

İnegölspor Kulüp Başkanı Münür Kanar, Play Off kararının açıklanmasının ardından müjdeyi ilçe halkı ile paylaşmıştı. Play Off’larda Manisa FK ile maça çıkacaklarını aktaran Kanar, Manisa’yı eleyip, galibiyeti İnegöl halkına armağan etmek istediklerini belirtti.

 

İlk olarak Play Off’taki rakibi Manisa FK ile oynanacak müsabakayı değerlendiren Kanar, şu ifadeleri kullandı:






 

BU LİGDE YENEMEYECEĞİMİZ TAKIM YOK

“Bildiğiniz üzere geçtiğimiz günlerde resmi mercilerin açıklamaları sonrasında İnegölspor’umuz Play Off oynama hakkını kazandı. İnanın bu zor durumda Play Off oynamak için, emeğimizin karşılığını almak için birçok merci ile görüşmelerimiz oldu. Ligin oynanmayacağı açıklandı. Sonra Play Off oynanmayacağı gündeme geldi ama ortada bir emek var. Hamdolsun bizlerde ilgili yerler ile sürekli görüşme haline girdik ve sonuçta Play Off kararı çıktı. Ben yöneticilerimizi de almış oldukları karardan dolayı kutluyorum.

 

Play Off kararının ardından rakibimiz Manisa FK oldu.  Bildiğiniz gibi Manisa FK’yı deplasmanda 2-0 mağlup etmiştik. Manisa iyi bir takım, kadro olarak da iyiler. Ama biz sahaya varımızı yoğumuzu yansıtıp, rakibimizi geçmek istiyoruz. Bunu yapacak oyuncu kadrosuna ve isteğe sahibiz. Bu ligde yenemeyeceğimiz takım yok. Yeter ki bizler İnegölspor’a yakışır oyunumuzu sahaya yansıtalım”

 

ŞEHİR PLAY OFF HAVASINA GİRMELİ

İnegöl ilçe halkının Play Off havasına girmesini istediklerini belirten Başkan Kanar, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü;

 

“İnegöl’ümüz birçok yerden göç alan, insanların kardeşçe yaşadığı, İnegöl ve İnegölspor sevgisinin her bireyde olduğu bir şehir. İnegöl şehirden çok öte bir şehir. İnsanların içindeki İnegölspor sevgisini ortaya çıkarmak için hamleler yapılmalı. Ben tüm kurum ve kuruluşlarımızdan Play Off havasına girmelerini, İnegölspor renkleri ve logosu ile şehrimizin süslenmesini talep ediyorum. Yıllar sonra Play Off oynayacağız. Zor dönemden geçtik ama bunu başaracak gücümüz var. Şehrimiz Play Off havasına girmeli ve futbolcularımız da bunu görüp buna göre sahaya motive olmuş olarak çıkmalı. İnegöl’ü ve İnegölspor’u seviyoruz, insanlarında bu konuda sevgilerini fiiliyata dökmelerini bekliyoruz”

 

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş