İnegöl toz duman

Yayınlama: 15.10.2024
91
A+
A-

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kazılan ama uzun zaman geçmesine rağmen henüz asfaltlanmayan yollar nedeni ile vatandaşlar zor günler geçiriyor. Bazı vatandaşlar oluşan toz nedeni ile evlerinin penceresini açamazken, sürücüler ise araçlarında meydana gelen maddi hasardan dolayı tepkili.

İnegöl’de Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından kazılan yollar nedeni ile vatandaşlar zor günler geçiriyor. İnegöl’ün birçok farklı noktasında yolların kazılmasının ardından asfaltlamanın yapılmaması ise vatandaşları çileden çıkarıyor.

BAHANE TOPRAK ÇÖKMESİ

Öte yandan Bursa Büyükşehir Belediyesi kaynakları ise yapılan çalışmaların ardından toprağın çökmesini bekledikleri bu nedenle asfaltlamanın yapılamadığını ifade ediyor. Günler geçmesine rağmen halen daha aynı bahanenin arkasına saklanılması ise tepkilerin şiddetini arttırıyor.






ARAÇLARIN ÜZERİNDE KALIP KALIP TOZ

Asfaltlama çalışmalarının uzatılması nedeni ile İnegöl’ün bazı ara sokaklarında araçların üzerinde kalıp tozlar bulunurken, bazı vatandaşlar ise oluşan toz nedeni ile evlerinin pencerelerini açamadıklarını ifade ediyor.

HABER: SERHAT ÇİÇEK



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş