HASAN EROĞLU GÜVEN TAZELEDİ

Saadet Partisi 8. Olağan Kongresinde Hasan Eroğlu delegeler tarafından yeniden seçilerek güven tazeledi.

Yayınlama: 18.10.2020
617
A+
A-

16 Ekim Cuma günü Hikmet Şahin Kültür Parkı’nda bulunan Belediyespor Salonun’da düzenlenen kongre, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirlerle düzenlendi.

 

Salona girişte ateş ölçümü yapılırken, salon içinde delegeler sosyal mesafeye uygun bir şekilde oturarak kongreye katıldı.






 

Kongre İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından başladı.

 

Kongrede bir konuşma gerçekleştiren Saadet Partisi İlçe Başkanı Hasan Eroğlu, “Son yıllarda ülkemiz hemen her konuda tıkanmış, insanlarımız yorulmuştur. Eğitimden dış politikaya, ekonomiden, adalete politikalar iflas etmiş Ülkemizi yönetenler algılarla günü kurtarmaya çalışmıştır. Aynı tablo İnegöl’deki yerel siyasette de görülmektedir. İnegöl’ü yönetenler, kronik sorunları çözmek yerine sosyal medya gündemlerinin ve suni gündemlerin peşine düştüler. Vatandaşlar dertlerine derman olacak yöneticileri aramaktadır. Özellikle belirtmek isterim ki Saadet Partisi hiçbir kimsenin ve hiçbir partinin hasmı ve düşmanı değildir. Biz partileri değil politikalarını eleştiriyoruz. Biz İnegöl’ü yönetenlerin şahıslarını değil yönetim anlayışlarını eleştiriyoruz. Milli görüş gömleği ilikleriyle değil ilkeleriyle ünlüdür. İnanıyoruz ki bu ilkeler doğrultusunda çalışan yöneticiler güzel işlere imza atarlar. Yöneticilerimiz bu ilkelerden uzaklaşırlar ise rahmet yerine felakete götürürler. Bugün olduğu gibi şehirlerimiz yaşanmaz hale gelir. İnegöl’deki siyasi partilerin tümüne sesleniyorum, hatalara takılı kalmak değil hatalardan ders çıkarmalıyız. İnegöl için toplumsal mutabakat sağlayalım. Gelin birlik içinde yeni ve yaşanılabilir İnegöl’ü inşa edelim. Bu şerefli vazifeye bizleri tekrardan layık gören teşkilatımıza şükranlarımızı sunarım. İnegöl’de her kesime ulaşacağımıza Saadet Partisi olarak inancımız tamdır. Bizim politikalarımızın yeni döneme damga vuracağına inancımız tamdır” dedi.

 

Konuşmaların ardından oy kullanma işlemine geçildi.

 

Hasan Eroğlu tek liste ile girdiği seçimde yeniden ilçe başkanı olarak güven tazeledi.

 

HABER: KADİR İNCİ

 



Bir Yorum Yazın

Ziyaretçi Yorumları - 0 Yorum

Henüz yorum yapılmamış.

betnis giriş
betnis
yakabet giriş